Rabu, 6 Mac 2013

Hans Comix : (Life of Pi) Sebiji Pisang

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas dah lama gua tak update entry Hans Comix. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini!


P/S : Salah satu perkara yang perlu kita elakkan ialah bersifat tamak kerana sifat tercela ini merupakan sifat manusia yang tidak pernah merasa cukup dan puas dengan apa yang dimiliki dan mereka ini boleh disifatkan sebagai orang yang tidak tahu bersyukur kepada segala nikmat yang Allah berikan kepada mereka! (^_^)Y


65 ulasan:

  1. saya tak sempat nak tengok lagi cerita ni... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. filem nih best
      tengok lah nanti

      Padam
  2. Balasan
    1. thanks sudi baca
      semoga terhibur :)

      Padam
  3. tamak betul si david ni....

    cian zebra dipaksa makan pisang..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      tahu xper
      pengajaran dia jangan tamak
      hehehe

      Padam
  4. LAWAK ANTARABANGSA....PETANG YANG HOT NIE..

    BalasPadam
  5. menarik story yang hans olah ni..
    akak tk penah tgk lg cite ni..novel pun ade kan ? :)

    BalasPadam
  6. ehem..mama dtg sini sambil.. ;)

    BalasPadam
  7. filem ape nie eh? macam best plak ,,owh..life of pie..pernah cari jugak nak download, tp xjumpe

    BalasPadam
  8. hahaha lawak la bro.

    best cita ni, paling best part dia cuba train harimau tu.

    BalasPadam
  9. hahaha..lawak yang bermoral..hehehe..nice!!!ni gambar dari cerita life of pi ek??

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      dari babak Life of Pi
      hehehe

      Padam
  10. Chaittt...den tamak gak....tamak kan ilmu....ahakz...ahakz

    BalasPadam
    Balasan
    1. tamak kan ilmu tak apa tapi jangan kedekut berkongsi ilmu :-)

      Padam
  11. Han....takkan pisang sebijik nk kerat 14 kot....hehe celah gigi david je tu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak buat macam mana
      waktu darurat kena berkorban :-)

      Padam
  12. hehehe...
    belum pernah lagilah tgk cerita ni..
    sedih tak..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena tengok
      tak leh cerita dekat sini
      hoho

      Padam
  13. haha, boleh pulak mcm tu.. hehe. Nak cari cd dia pasni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      sila2
      best owh filem nih

      Padam
  14. salai je binatang berdua tu.. kakakaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      kesian dekat diorang
      hehehe

      Padam
  15. Balasan
    1. yups
      selalunya rugi
      tapi dalam kisah nih macam yang tamak tu untung pun ada
      hahaha

      Padam
  16. sengal.hahaha masa rimau tu muncul xmau buat dialog ke .huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada masa nanti teman sambung pasal harimau tu plak
      haha

      Padam
  17. senang je kan lepas mkn tido.. tak produktif hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      tahu xper
      itu salah satu punca obesiti

      Padam
  18. ekekek lawak lak tgk binatang2 tuu ...
    hurmm TQ dikkk lots of moral here ! ;)

    BalasPadam
  19. kenapa , kenapa , kenapa, orang utan tu cumell sangat aku tengok !!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah
      sila pelihara di rumah
      kui3

      Padam
  20. lawak. hehe.

    kita kna engat org blkg sama nk mkn pon. sian tuan dia. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      betul tu
      ingat yang tersayang

      Padam
  21. hahahha..dah habis kena bedal dik berok...keciannnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. orang utan la
      bukan beruk
      adess
      haha

      Padam
  22. aku baru je abis download cite ni.
    sedih jugak tgk part yg last bila rimau tu tinggal pi..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi keseluruhan best kan filem nih

      Padam
  23. david dengan jack nama dia.hehe

    BalasPadam
  24. hee. lawak je. best cite life of Pi nih.
    btw, cantikk header. hee.

    BalasPadam
  25. Betul jangan kedekut..message lain yang Dezee nampak juga kita cuma menghargai benda lain bila ianya xada..kalau dulu pisang kita tak pandang..bila dah macamni.hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      betul tu
      hargailah segala nikmat yang diberi :-)

      Padam
  26. Hahahha...adakah ini juga Apai dlm episod kesedihan disebabkan boboiboy tadi? huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha...ini kembar Apai
      keh3

      Padam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com