Khamis, 18 April 2013

Lirik Lagu Lelaki - Yuna


Tajuk Lagu:
Lelaki

Penyanyi:
Yuna



Lirik Lagu
Kau fikir kau siapa
Cinta ini kau buang saja
Ku tak perlukan memori
Dan kau tak perlu kembali

Kau fikir ku apa
Siang malam engkau yang punya
Kau datang dan kau pergi
Kau buat aku begini
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua

Banggakah dirimu
Kekasihmu sahabatku
Rupanya selama ini
Dia menaruh hati

Kadang kala aku terfikir
Kau berikan nya janji yang sama
Dan kau katakan pada ku oh
Sepuluh tahun yang lalu
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua

(French Language)
L'amour de ma vie
Comment te dire adieu
Je ne pas vivre sans toi
Pourquoi m'as tu quitte

Ini rupanya kau balas kembali
Semua yang ku beri
Tak pernah mencukupi
Kau bukan lagi yang aku kenali
Perempuan seperti ku
Tak ingin bersamamu

Dahulu kau bukan begini
Kau hancurkan hati
Ku yakin dahulu
Kau bukan
Kau bukan
Kau bukan

Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Oh lelaki
Tak guna ku berikan semua
Lelaki lelaki
Tak guna tak guna tak guna
Ooooohhh....

13 ulasan:

  1. Nie lagu baru Yuna ke bro..? Not bad jg.. :)

    BalasPadam
  2. tak pernah dengar lagu yuna yg terbaru.... huhuhu maaf, sy bukan peminat yuna.. >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. den pun bukan peminat yuna
      den suko lagu nih sebab sedap

      Padam
  3. Yuna ni style dia mcm kakak kat office Dezee jer.heihei.

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa2pun Yuna dah jadi penyanyi bertaraf antarabangsa dah Dezee
      dah jutawan dah pun dia

      Padam
  4. best jugak lagu yuna yang baru ni..:)

    BalasPadam
  5. ehem mama tak minat yuna..nanti mama try layan lagu ni.. ;)

    BalasPadam
  6. suke part French language.. tp btul ker lyrics die cam tuh?? hehehe

    BalasPadam
  7. ohh LELAKI tak gunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    BalasPadam
  8. Best gile lagu baru yuna ni
    Rase nak dengar berjuta-juta kali

    Hahahahahah

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com