Ahad, 21 April 2013

Malas

Malas nak buat kerja!

Malas nak makan!

Malas nak tengok televisyen!

Malas nak buka laptop!

Boleh kata segala-galanya malas!

Pernah tak anda mengalami perasaan malas yang datang secara tiba-tiba?

Padahal sebelum datang rasa malas nih anda sebenarnya terlebih rajin!!

Haihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!


16 ulasan:

  1. pernah rasa macam ni..tp bab mkn tu lain skit hehe

    BalasPadam
  2. malas semua rajin post pulak malamni ea?hahahaha

    BalasPadam
  3. tapi yang pasti malas malas pun kta terpublish juga entri..ahaha..

    BalasPadam
  4. ena lgi malas, malas nak bercakap... huuuuuuuuuuuuuuuu >.<

    BalasPadam
  5. Pernah juga.. Tapi kena lawan semua kemalasan tu.

    BalasPadam
  6. harap skrg nih dah rajin yer bro...;)

    BalasPadam
  7. ada masanya diri ni asyik nak tidoooo jek...huhu

    BalasPadam
  8. bila macam ni baring2 tido je yang rajin.huhu

    BalasPadam
  9. Saya lg malas.. malas nak komen (Tapi komen jg) :D

    BalasPadam
  10. Mama wa pernah sound wa, "Kalau malas semua benda
    tak jadi." Wa pun tengah malas tahap dinosaur yang
    kekenyangan ni haa ~ Malas nak jawab soalan exams.

    BalasPadam
  11. yes , sometimes memang semua malas

    BalasPadam
  12. disebalik malas tu..rajin plak post entry kat blog..haha

    BalasPadam
  13. tidur pun pernah malas.. bole?

    BalasPadam
  14. sejak kawen dan ada anak tak sempat la nak malas2..untung la kamu boleh malas2 lagi..hehehe

    BalasPadam
  15. mungkin berpunca dari terlebih rajin kot .. hehe

    BalasPadam
  16. pernah walopun x selalu. biasanya saya rasa malas nak buat apa² sbb nak protest la kononnya especially time x puas hati dgn something/somebody. hahahaha!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com