Rabu, 11 Disember 2013

Majlis Berinai Rozita Che Wan

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Alhamdulillah Hans baru sahaja pulang dari Majlis Berinai Rozita Che Wan yang diadakan di Ndah Mahligai, Shah Alam yang mula berlangsung sejak pukul 8.30 malam lagi. Serius memang meriah gila sampai Hans pun musykil ini majlis berinai ker atau sebenarnya majlis kahwin. Hahaha!

Majlis ini bertemakan  pakaian songket berwarna ungu atau emas jadi memang kenalah dengan wajah blog Hans nih yang serba-serbi berwarna ungu. Rozita Che Wan memakai dua jenis rekaan pakaian yer sebentar tadi. Kau mampu majlis berinai pakai dua pakaian? Hahahaha! Terdapat juga beberapa selebriti tanah air yang hadir pada majlis sebentar tadi iaitu Dato Aznil Haji Nawawi, Sharifah Shahora, Azza Elite dan lain-lain. Jadi, dibawah ini adalah sedikit gambar-gambar yang Hans ingin kongsi dengan anda semua sewaktu majlis berinai yang berlangsung sebentar tadi.





















P/S : Semoga Berbahagia Sehingga Ke Akhir Hayat Kepada Rozita Che Wan Dan Zain Saidin (^_^)Y

16 ulasan:

  1. Balasan
    1. tahu xpa....dah macam kenduri kahwin dah...hahaha

      Padam
    2. tkpa .rezki dia.. btul tak hehe

      Padam
  2. cantik giler cheta ni..tp mcm membazir lak. huu

    BalasPadam
    Balasan
    1. membazir? tak lah...sponsor kut...bukan duit dia...

      Padam
  3. malam berinai jer dah cam ni ??haha

    BalasPadam
  4. berinai macam kahwin . ish ish apepun tahniah che ta . untung Hans pegi . haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. berinai macam kahwin...kahwin nanti macam mana pula tak tau la..haha

      Padam
  5. Grand gila majlis che ta kan..!

    BalasPadam
  6. syoknya kawen orang sponsor. meriahh betul =)

    BalasPadam
  7. fuyoh berinai dia ..
    kt kepala che ta tu mcm rusa krimas plak ngn pkai bju tu ...
    comel sgt che ta!
    tahniah che ta n zain! :)

    BalasPadam
  8. sakan majlis berinai kau che ta..

    apsal dya punya set persalinan mcm over jaa..

    BalasPadam
  9. uhh cantiknya decoration ballroom ni.

    hebat la siapa yg design. memang make full use of the space tapi dalam masa yg sama tak nampak crowded. just nice. just fine.

    eh sukalah pendek kata!

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com