Jumaat, 27 Jun 2014

Betul Ke?

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua pembaca blog hanshanis.com dan untuk entry kali ini Hans nak berkongsi sedikit tentang kenakalan Hans bergurau serta menyakat adik-beradik serta rakan-rakan di wechat serta whatsapps baru-baru ini. Dibawah disertakan dialog berdasarkan kisah sebenar.

Hans : Assalammualaikum! Weh! Nak minta tolong nih...rasa-rasa kau boleh tolong aku tak?

Mangsa : Waalaikumsalam! Hah? Kenapa weh? Tolong apa? Kalau boleh tolong aku tolong!

Hans : Hurmmmm...aku segan sebenarnya nak minta tolong...lagi pun aku takut nanti menyusahkan kau pula!

Mangsa : Laaa....tak payah segan lah! Nak minta tolong apa? Bagitahu jer! Aku okay jer lah!

Hans : Haihhh!! Berat hati aku nak tanya nih!

Mangsa : Macam serius jer bunyi tu..kau okay tak nih Hans? Apa masalahnya tu? Risau pula aku tengok kau macam nih.

Hans : Aku nak tanya kau nih...serius kau boleh tolong?

Mangsa : Boleh! Kau kan kawan aku! Hah! Cakap lah Cepat!



Hans : Aku nak tanya nih...Betul ke sebotol Joy mampu mencuci beribu-ribu pinggan dari Malaysia merentasi Singapura?

Mangsa : &&^^%$&^$^%^&**(*)*(&*^%&%$^#$^^&

Hans : HAHAHAHAHAHAHAHA

Mangsa : Itu jer yang kau nak tanya?

Hans : Itu jer lah!

Mangsa : *&(*&^&%^$%$$^^&&*(*(&*^&%$%&

22 ulasan:

  1. hahah... pagi2 lagi dah tersenyum sendiri baca post ni... trm ksh kerna sebarkan keceriaan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...memang niat nak ceriakan pembaca...sama2

      Padam
  2. tiba-tiba 2 3 hari nie ramai pula org duk ckp pasal ayat nie di laman sosial haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la....tiba2 ramai..maybe sebab diorang kena prank macam aku buat kut..hahaha

      Padam
  3. Hahaha..hampeh.bunyik cam series jek

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. ada tension...ada yg gelak...hahaha

      Padam
  5. Lawak :)

    Assalamualaikum. Jemput singgah di blog http://www.kedaivitamin2u.blogspot.com. Di sini ada info supplemen keluaran Shaklee.

    BalasPadam
  6. Hahahahah...sungguh2 tanya. Itu ja...tapi ada jugak logik nya soalan tuh...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe...sesekali bergurau

      Padam
  7. Macam haram punya soalan da.. hahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahahah...tu ramai stress tu

      Padam
  8. wakakakaka
    klu ak jadi mangsa, ak jawab ye je
    keh4

    BalasPadam
  9. kahkahkah...buat suspen jer...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  10. Kikiki... Hans, rasanya betul tak iklan tu?

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com