Ahad, 13 Julai 2014

Hans Comix : Kisah Ramadan 2014

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Memang dah lama Hans tak buat entry Hans Comix. Tak silap Hans dah lebih setahun lah. Tiba-tiba hari ini terasa pula nak buat Hans Comix. Semoga anda semua terhibur dengan Hans Comix Terbaru daripada Hans ini.


P/S : Dari Anas RA, Rasulullah S.A.W bersabda yang bermaksud : "Bersahurlah kamu kerada pada sahur itu ada berkat." (Hadis riwayat Bukhari, Muslim, Ahmad, Tirmizi, Nasai dan Ibn Majah).

27 ulasan:

  1. amboihh.. haha.. apa yang membezakan puasa kita dengan puasa orang kafir ialah sahur :) orang kafir puasa jugak tapi tak sahur :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      banyak hadis pasal sahur
      saya kongsikan sedikit jer dulu :)

      Padam
  2. Selamat menjalani ibadah puasa ... rindu akan juadah berbuka puasa di Malaya

    BalasPadam
  3. hahaha bestttt laa comic nihh..
    nak nak cucur cempedak ekk? hikhik ishhh -,-

    nak masokkn dalam bloglistt laaa.. suka sangatttt follow comic2 nehh ~_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh...kalau rajin baca la komik2 yang dulu2...
      best2 juga :)

      Padam
  4. hahaha.. terbaek.. hehe

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" . Kalau dah join tQ ek.. ^_^


    Like "Ejulz Blogshop" jika sudi.. tQ

    BalasPadam
  5. hahaha :D. okayy comell comic ni :D

    BalasPadam
  6. memang penting sahur di samping ada keberkatan kan

    BalasPadam
  7. hahaha. cucuq cempedak pun boleh


    betul tu, sahur ni utk keberkatan disamping nak isi perut sikit :)


    p.s: dah lama tak jenguk blog hans

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      betul tu
      thanks sudi singgah lagi blog yang tak seberapa nih :)

      Padam
  8. wahh kreatip22... :D gelak2 kite menengok

    BalasPadam
  9. Ahaha. Kretip sungguh hans ni tau :D

    BalasPadam
  10. Haha. .pandai reka dialog ye. Boleh jadi director drama

    BalasPadam
  11. Hahaha....terbaik.
    Penuh pengajaran. Lawak-lawak juga. Hebat bro hans.

    BalasPadam
  12. Alkisah sahur rupanya..hahaha..lucu

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com