Isnin, 19 Mac 2018

Doakan Hans

Assalammualaikum semua. Minggu nih memang agak sibuk sampai tak sempat nak blogwalking blog rakan-rakan blogger yang lain. Hari esok iaitu Selasa bersamaan 20 Mac 2018, Hans ada ujian bakat untuk Penerbit Rancangan. Doakan Hans boleh buat kesemua ujian dengan jayanya. Amin.



P/S : Dah Lama Tak Pergi Ujian Atau Temuduga SPA Nih. Rasa Gementar Pula Tiba-Tiba. Hahaha!

76 ulasan:

  1. Rezeki Allah tak pernah salah.. smoga berjaya

    BalasPadam
  2. In shaa Allah semoga dipermuadahkan segala urusan Hans

    BalasPadam
  3. banyak2 doa dik, insyallah di permudahkan, cayok2 hans

    BalasPadam
  4. All the best Hans.. You can do it..

    BalasPadam
  5. senang je tu. sure ko dapat punya lah. nanti dah dapat, roger TuanPenasihat untuk konsultasi yang seterusnya :-)

    BalasPadam
  6. Semoga berjaya Hans. Lakukan yang terbaik ok 😊

    BalasPadam
  7. Moga urusan Hans dipermudahkanNYA.

    BalasPadam
  8. All the best Hans! U can do it :)

    BalasPadam
  9. Assalamualaikumm

    All the best to you. Sukses selalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam
      terima kasih doakan
      amin

      Padam
  10. Insya-Allah... usaha tangga kejayaan... all the best for you bro....

    BalasPadam
  11. Ciayok2! Insyaallah smoga bjaya

    BalasPadam
  12. Semoga berjaya jadi produser...

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      harap2 ada lah rezeki sebab memang itu salah satu impian dan cita2 pun

      Padam
  13. alhamdulillah...rezeki dah dalam tangan...aamiin

    berdasarkan pengalanman memang cerah sungguh peluang tersebut

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      hahaha....itu tak boleh nak kata juga...kurang buat salah masa ujian maka tinggilah peluang
      apa2pun doakan lah Hans ada rezeki ke peringkat seterusnya :)

      Padam
    2. kalau dah rezeki tak ke mana bro

      Padam
  14. In shaa Allah berjaya Hans..goodluck!

    BalasPadam
  15. semoga di peermudahkan segala urusan :)

    BalasPadam
  16. semoga berjalan lancar hgga ke akhir aminnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      cuma tak rasa lancar sangat lah..haha

      Padam
  17. good luck! semoga allah beri kelapangan semasa temuduga :)

    BalasPadam
  18. hari ni lah ye. Good luck Hans!

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      yer...baru sudah..hehe

      Padam
  19. All the best. Moga dimudahkan segala urusan dan berjaya...aamiin

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      cuma hari nih banyak ujian dan dugaan
      haha

      Padam
  20. insyallah..boleh buat punya..nnti panggil AD jd pengacara yea haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      ahaha..entah tak tahu lah tadi tu macam mana...sebab rasa boleh buat lebih baik

      Padam
  21. good luck Hans! all the best tau

    BalasPadam
  22. semoga ada rezeki hans dan dipermudahkan segala urusan..

    BalasPadam
  23. All the best Hans, macammana ujibakat hari ni? Tak sabar nak dengar citer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      kurang memberangsangkan bagi saya
      boleh baca pengalaman saya dekat entry yang terbaru

      Padam
  24. Semoga dipermudahkan segala urusan kalau dah tertulis rezeki tidak ke mana.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih doakan
      amin
      betul tu..ada rezeki ada lah
      janji dah usaha buat yang terbaik walaupun tadi jadi tak berapa baik..haha

      Padam
  25. Kasut pun nebes agaknya tulah pasal sampai tercabut dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. mungkin lah
      dah lama dia tak pergi interview
      haha

      Padam
  26. Semoga dipermudahkan urusan esok

    BalasPadam
  27. masing2 ade komitmen
    ayu pon ssh nak blogwalking skg ni
    sibuk dgn mcm2

    BalasPadam
  28. kalau berjaya ke tak berjaya ke share tau..all the best

    BalasPadam
  29. skang da bleh blogwalking la ekk?
    ha ha ha ha :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru boleh rasanya
      busy sangat2
      haahaha

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com