Sabtu, 10 Mac 2018

Review Filem KL Special Force

Assalammualaikum semua! Hari nih dah mula tayangan filem KL Special Force dan mesti ramai yang dah tak sabar-sabar nak tengok filem nih kan? Hans pun memang rasa teruja sampai siap beli tiket secara online lagi untuk malam tadi. 



Alhamdulillah! Filem KL Special Force nih memang sangat berbaloi untuk ditonton. Penat juga Hans menulis ulasan untuk filem nih. Sedar-sedar sejam juga lah Hans menaip. Entah apa lama sangat Hans taip entah. Sesiapa yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem KL Special Force nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

P/S : LEPAS NIH NAK TENGOK FILEM LEE CHONG WEI PULA LAH!

97 ulasan:

  1. Excited baca... Ingatkan dah tengok..hehehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha...tggu tengah malam lah baru boleh mula tulis
      hehehe
      bagi ternanti2 dulu

      Padam
  2. Jangan lupa Hans buat review 😊

    BalasPadam
  3. cepat bagi review tau...sbb nak g tengok juga nanti...

    BalasPadam
  4. mek tak tahu pun ada cite ni.
    mungkin tarikan fattah amin and rosyam kot jadi cam best je

    BalasPadam
    Balasan
    1. uishhh
      serius tak tahu?
      publisiti banyak nih untuk filem nih :)

      Padam
  5. Lajuu, ingatkan dah ada review tadi. Hahah! Nani plan nak tengok weekend ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...silalah tengok
      best

      Padam
  6. pandai Hans buat teaser..

    jadi lepas nie kenalah saya datang lagi untuk tahu review kisah tersebut

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      yes
      bagi semua ternanti2
      hahaha

      Padam
  7. harapnya best lah cerita ni ya =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah memang best
      silalah tonton dan sokong filem tempatan :)

      Padam
  8. kenapa mesti ade fattah amin...tak jadi nak tgk

    BalasPadam
    Balasan
    1. kenapa kalau ada fattah amin?

      Padam
  9. amboi amboi...cikyan belum tgk lg ni..sbb tak sempat lg nak buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      selamat menonton :)

      Padam
    2. CIKYAN DAH TENGOK..YEAAAYY !

      Boleh baca sini https://nurazianjaafar.blogspot.my/2018/03/review-filem-kl-special-force.html

      Padam
    3. nanti saya baca...bagus2

      Padam
  10. ooo KL Special Force namanya... Kalut la hero2 mummy dok ajak tengok cerita ni.. Mummynya blurr sokmo..hahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa
      pergilah tengok
      best

      Padam
  11. Abam Patah tak jadi hero jiwang lagi lah..haha:P

    BalasPadam
    Balasan
    1. kali nih abam Patah dah tak patah

      Padam
  12. Dah tayang la .. start hari ni kan..

    BalasPadam
  13. ni first action movie kan untuk Fattah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak silap lah
      bagus sebab dia banyak buat aksi sendiri
      baru boleh panggil hero malaya
      hahaha

      Padam
  14. Teringin juga nak menonton filem ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok lah Zumal
      eh, perlis dah ada panggung wayang tak lagi?
      masa Hans study sana dulu macam belum ada

      Padam
    2. Tak ade pun Hans, kena pergi kedah kalau nak tengok movie

      Padam
    3. pergi Aman Sentral :)

      Padam
  15. Budak baru habis skolah yg tak keja lagi cam saya ni kenalah tunggu green light dri parents dulu baru boleh on ke x on... T^T

    BalasPadam
    Balasan
    1. hohoho
      ajak parent pergi tengok nanti

      Padam
  16. Dah baca review..macam best nak tgk la

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok jangan tak tengok :)

      Padam
  17. Yeah!! Dah berjaya baca review yang panjang dan menarik.. mesti ohsemkan ramona bawa watak jahat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh tahan lah cuma sebab dia watak pembantu jer jadi memang tak banyak pun part dia

      Padam
  18. Mesti wow sebab Fattah Amin berlakon watak ganas, hehehe

    BalasPadam
  19. Wah dah mula ditayangkan ya, nie anak bujang Kak Sue mesti ajak pi tengok nie nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi
      pergilah tengok nanti kak sue

      Padam
  20. Antara filem Melayu yang ditunggu-tunggu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jangan lupa tengok di pawagam berhampiran
      hehee

      Padam
  21. best ye Hans? Boleh la Kak Laili dating tengok wayang minggu ni ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bagi saya best
      okay ker dating tengok filem nih?
      hahaha

      Padam
  22. hurmm.. byk org ckp best jugak... alahaii nak kena tgk ke ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. tiket berapa

      Padam
    2. tengok kepada hari dan wayang mana lah kut
      macam saya GSC hari tu dalam RM16.50

      Padam
  23. Jrg tengok wayang ni. Tp bole consider utk tengok filem ni nt

    BalasPadam
  24. tengok hero je rasa mcam nak pi tengok..

    BalasPadam
  25. Balasan
    1. bagi saya best
      kena tengok lah untuk rasa best ker tak
      haha

      Padam
  26. Pergi tengok sebab ada Fattah Amin je..boleh x gitu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh
      hehehe
      fattah amin berlakon okay dalam nih

      Padam
  27. Ramai yang cakap best. Nanti kalau ada masa nak tengok jgk.

    BalasPadam
  28. Nice. Filem2 arahan syafiq yusof mmg best

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...selalu tak mengecewakan

      Padam
  29. Tengok trailer macam best. Harap tak mengecewakan la nnt lepas tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah tak mengecewakan

      Padam
  30. Nampak best gayanya.. Filem Lee Chong Wei memeng dah lama tunggu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. filem lee chong wei minggu depan lak
      banyak pula filem best2
      haha

      Padam
  31. Syabas kerana menyokong filem tempatan!

    BalasPadam
  32. semalam dah tgok cara pembikinan filem ini di astro ria. tak sabar nak tungguuuuuu. sayangnya, kat kelantan takde pawagam. so kita tengok online jelah nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok astro first lah
      hehehe

      Padam
  33. tengok trailer macam best..bleh tengok ni nnt.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      memang best pun
      rugi kalau tak tengok

      Padam
  34. Balasan
    1. tengok jangan tak tengok :)

      Padam
  35. overall cerita ni best banyak twist...satu jer bab darah tak real..maaf sebab aku selalu tengok citer hollywood..contohnya masak ashraf tembak kepala tuh yg biasa nengok nampak otak tu berkecai sampai kat dinding

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      bab darah tu ada yg nampak real...ada yg nampak kartun sikit
      haha

      Padam
  36. Balasan
    1. tengok astro first jer lah
      hehe

      Padam
  37. ada jugak baca review org lain kata best..Nanti nak tgk review hans pulak camne..kena pergi tgk jugak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. hari pertama tayangan saya dah tulis review

      Padam
  38. Lakonan Roshan nor juga yg paling mantap.. pelakon2 baru kena byk belajar dgn dia ni

    BalasPadam
  39. PERKONGSIAN BRMNFAAT TKSH

    BalasPadam
  40. Tunggu masuk astro best, boleh langgan..jrg pi tgk wayang..

    BalasPadam
  41. Jarang tengok Fatah belakon cerita ganas2.....hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. kali nih kena tengok fattah jadi ganas
      hahaha

      Padam
  42. sampai sekarang x tengok lagi..hihi..tapi selalunya filem aksi Malaysia terutamanya filem anak-anak dato Yusuf Haslam tak mengecewakan.. ^_^

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com