Jumaat, 16 Mac 2018

Review Filem Lee Chong Wei

Assalammualaikum semua! Hari nih dah mula tayangan filem LEE CHONG WEI dan mesti ramai yang dah tak sabar-sabar nak tengok filem nih kan? Hans pun memang nak tengok sebab filem ini memang termasuk di dalam filem-filem yang Hans wajib tengok untuk tahun 2018. 




Alhamdulillah! Hans memang suka dengan filem-filem jenis biopik macam nih. Memang sangat berbaloi beli tiket dan tonton di wayang. Kepada sesiapa yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Lee Chong Wei nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

P/S : FILEM TEMPATAN APA PULA SELEPAS INI YANG MENARIK UNTUK DITONTON?

58 ulasan:

  1. Dah lama sgt tak masuk panggung..sejak dah senja2 ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      tengok dekat Astro First lah macam tu

      Padam
  2. Dah lama dah teman tak masuk panggung...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      tengok dekat Astro First lah macam tu
      hehehe

      Padam
  3. Nanti boleh try tengok di Astro First. Tempat fiza jauh dari bandar. So, memang x berkesempatan la nak tengok wayang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe
      kalau jauh dari bandar..tengok dekat Astro First jer lah jawabnya

      Padam
  4. adoii ni anak Qekra ajak tgk filem Fatah Amin jadi polis tu macam mana hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      Tengok Lee Chong Wei baru bermotivasi

      Padam
  5. insya allah ada ms mmg nk tgk

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila-sila tengok
      best filem nih :)

      Padam
  6. Balasan
    1. hehehe
      alhamdulillah
      memang best dapat tengok filem yang bagus :)

      Padam
  7. Okey jap nak baca review filem

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. memang best
      rasa macam nak berdiri tepuk tangan jer
      hehe

      Padam
  9. Balasan
    1. tengok lah
      sebab sangat menarik dan penuh inspirasi

      Padam
  10. Tak tertengok pagi filem ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok lah zumal
      best sangat filem nih

      Padam
  11. Balasan
    1. hari rabu saya terus tengok dah
      memang best :)

      Padam
  12. Baru tau ada filem LCW.. huhu..sendu nya mak rasa... hahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah lama dah iklan nya dekat tv
      sebelum nih dah tayang dekat stadium bukit jalil
      filem nih best...langsung tak sendu

      Padam
  13. Balasan
    1. yes
      menarik sangat dan penuh inspirasi
      rugi kalau tak tengok :)

      Padam
  14. nak tengok tp di Kelantan x de cinema...huhuhuhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pergi terengganu lah macam tu
      hehehe

      Padam
  15. Filem ni nampak menarik tapi buat masa ni tak dan lagi nak fikir untuk bersantai dengan anak-anak memandangkan tengah sibuk packing barang nak pindah office

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan setakat nampak tetapi memang menarik sangat
      kena tengok :)

      Padam
  16. Kagum dengan kegigihan Lee Chung Wei. Kisah hidup dia tentu menarik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      sangat menarik
      tengok filem nih rasa sangat seronok dapat mengenali dato lee chong wei

      Padam
  17. tak rajin dah nak gi review filem, tunggu keluar kat astro jerlah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      jangan lupa tengok dekat Astro

      Padam
  18. mesti best kan ..

    terutama kepada peminat Datuk LCW

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best
      tak minat pun jadi minat
      hehe

      Padam
  19. malamni LCW vs Lin Dan, kawan baik dia pulak tu! hahaa. movie dia ni kena tnggu keluar di pawagam laa. kat kelantan xdok cinema, sobs

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhh...tengok dekat astro first
      heheehe

      Padam
  20. Balasan
    1. sila berkunjung ke pawagam berhampiran anda
      hehee

      Padam
  21. Dah tgk ke? Best tak hans

    BalasPadam
    Balasan
    1. seronok
      silalah tonton
      memang menarik filem nih

      Padam
  22. GV tak sabar nak tgk movie ini. huhu.

    BalasPadam
  23. Balasan
    1. sama2
      filem yang baik harus dikongsi untuk ditonton :)

      Padam
    2. betul betul betul, btw please help me http://purrrhana.blogspot.my/2018/04/tolong-saya-pleaseee.html

      Padam
  24. menarik ni.
    filem yang julung-julung kalinya.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com