Khamis, 22 Mac 2018

Review Filem Pacific Rim: Uprising

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi sedikit tentang ulasan Hans terhadap filem Pacific Rim: Uprising yang berjaya ditonton Hans bersama dengan rakan pada hari Rabu yang lepas di GSC IOI Putrajaya.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Pacific Rim: Uprising nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)


P/S : SELEPAS NIH NAK TULIS ULASAN FILEM TEMPATAN PULA LAH. HANTU WANGAN?

22 ulasan:

  1. Ala.. tak tengok lagi filem ini..

    BalasPadam
  2. belum tgok lagi..mlm ni mungkin..huhu

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. layan lah aksi lawan2 robot dengan raksasa
      hohoho

      Padam
  4. jujur ckp...filem ni bkn plhn sy...termasuk la transformer dan yg seangkatan dgn nyer ;-)

    BalasPadam
  5. macam best movie ni..nak try tengoklah

    BalasPadam
  6. macam teringin nak tengok juga ni

    BalasPadam
  7. abang g tgk sempat pulak dia lena.. mentang2 movie free😆😆

    BalasPadam
  8. best ke? xsempat tgk lg. tp cenderamata lawaaa di mbo

    BalasPadam
    Balasan
    1. cenderamata dia tak beli pula
      tapi yang dekat MBO tu memang lawa
      dekat sini MBO jauh
      haha

      Padam
  9. wowww..dah lama x masuk panggung ni

    BalasPadam
  10. lom tgk ni.
    terkenang-kenang part 1 punyer.
    da x dpt gi panggung la, hans.
    anak2 pack dgn aktiviti :(

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com