Jumaat, 27 April 2018

Review Filem Avengers: Infinity War

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru dan sangat dinanti-nantikan oleh semua kaki wayang pada minggu ini iaitu Filem Avengers: Infinity War yang telah ditonton sebentar tadi di GSC IOI MALL PUTRAJAYA.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Avengers: Infinity War nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

4 ulasan:

  1. Teruja nak tengok sejak diiklankan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah tengok belum?
      best owhh
      tak menyesal tengok

      Padam
  2. sy mmg x tgk laa cite2 gini hahaha sbb kureng sket dgn cite superhero2 ni ;-)

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com