Jumaat, 6 April 2018

Review Filem Dukun

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru dan sangat tular pada minggu ini iaitu DUKUN yang telah ditonton sebentar tadi di GSC IOI MALL PUTRAJAYA.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Dukun nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

32 ulasan:

  1. cita ni bg atie sngt the best, sedih sbb tak tayang dari dulu, tau sbb mona fendy punya family. but hope malaysia keep making this kind of movie!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      dah lama tunggu
      ingat tak ada harapan dah nak tengok
      sekali tayang juga
      puas hati dapat tonton

      Padam
  2. Macam seram tapi teringin pulak husniey nak tengok 😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak lah seram sangat tapi jalan cerita dia best

      Padam
  3. sengaja dibocorkan untuk test market. good job team Dukun

    BalasPadam
  4. tak berani dan tak mau tengok.. tp nk gak tau sinopsis.. kiki

    BalasPadam
  5. tengok yang leak sahaja. yang full maybe hari ni

    BalasPadam
  6. macam best tapi kelantan takde pawagam, tengok on9 je nanti :D

    BalasPadam
  7. semangat nak tengok masa filem ni memula keluar, tapi demam pulak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahha
      tengok lah masa demam-demam
      terus lega
      hehe

      Padam
  8. Tggu gaji baru pi tengok na..hahha

    BalasPadam
  9. belum tgk lg... skrg tgh sibuk mengalahkan calon PRU hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. masuk bertanding ke tahun nih?
      hehehe

      Padam
  10. Mrs. A dah tengok juga last Sunday kat TGV KLCC.

    BalasPadam
  11. Assalam
    Dulu mama sering baca paper utusan Msia siri perbicaraan MFandey ini. Geram, marah, sup gagak, kaki tgn jari bayi ditemui dlm bilik pujaan sihir siDukun ini. Malah pernah nonton dia nyanyi di TV dan wawancara TV dgn hartawan Dukun ini. huhuhu. Walhal ramai sangkaya yg percaya pd Dukun ini yg jadi mangsa. Semua geng Dukun ini dihukum mati kan. hhhmmmm.... Moral of the story jauhi syirik . sama ker gamaknyer bila difilem kan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. filem nih ambil inspirasi kisah Mona jer...
      jadi tak 100% sama

      Padam
  12. Takde kekuatan nak tengok cerita ni haha

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com