Ahad, 29 Julai 2018

Review Filem Pulang

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem tempatan terbaru dan sangat dinanti-nantikan oleh semua peminat filem Melayu pada minggu ini iaitu Filem Pulang yang telah ditonton pada hari Jumaat di TGV The Mines.



Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Pulang nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

14 ulasan:

  1. klu ikutkan poster, x teruja sgt..
    tp klu ikutkan barisan pelakon nampak hebat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. poster dia macam kurang sikit
      tapi cerita dia sangat best

      Padam
  2. Suka remy berlakon. Confirm best movie ni. Tak sabar nak tgk juga.

    BalasPadam
  3. ingatkan review kat sini...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      review dekat blog filem Hans

      Padam
  4. Rasa macam nak tengok la filem pulang ni...

    BalasPadam
  5. belum tengok lagi.. macam best filem ni dengan CGI nya

    www.maisarahsidi.com

    BalasPadam
  6. sangat best, paling penting, cantik..

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuma CGI part kapal dia jer lah kureng sikit

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com