Jumaat, 13 Julai 2018

Review Filem Skyscraper

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru dan sangat dinanti-nantikan oleh semua peminat The Rock a.k.a Dwayne Johnson  pada minggu ini iaitu Filem Skyscraper yang telah ditonton sebentar tadi di GSC IOI MALL PUCHONG.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Skyscraper nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

10 ulasan:

  1. Macam best je sebab ada the rock haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best sebab banyak aksi-aksi mendebarkan daripada The Rock

      Padam
  2. Huwaaaaa nak pi tgk la...serius nak tgk sebab mmg suka the rock berlakon. Power!

    BalasPadam
  3. Huwaa tak dapek la nakngi wayang sebab ada anak kecik. Kena tunggu la keluar tv. Minat juga The Rock ni. Cerita dia berlakon semuanya best2

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada wayang yang boleh bawa budak-budak
      member ada pergi tengok hari tu
      cuma harga tiket tak pasti lah
      hahaha

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com