Ahad, 19 Ogos 2018

Baju Malaysia Baharu

Assalammualaikum semua. Sempena bulan kemerdekaan ini, Hans nak kongsikan kepada semua pembaca yang berminat nak dapatkan t-shirt Malaysia Baharu seperti di bawah ini, boleh whatsapps Hans yer seperti info yang tertera di bawah.


Sila Duduk Jangan Lari supaya boleh Make Malaysia Great Again

Lawa bak hang t-shirt yang depa buat nih

Cuma ada 100 helai sahaja weh

Limited Edition
Size : S, M & L
Material : Cotton German
Cutting : Slim Fit 

Harga Termasuk Kos Pos Laju :
RM49 (Semenanjung)
RM55 (Sabah Sarawak)

Bayaran boleh dibuat melalui pembayaran online di akaun Maybank kami

Berminat nak beli? Boleh PM kami di whatsapps 0175056267

Dapatkan segera sementara stok masih ada.

40 ulasan:

  1. cantik cantik design tu. kalau beli banyak dapat harga murah sikit tak ? and dapat skali ke model tu ?? hahahahhahahaha. oh ya, nak bagitahu ni saya letak blog ni dalam bloglist di sidebar saya ye ? suka dengan blog ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. harga sama jer sebab stok pun tak banyak :)
      model memang dah dimiliki
      terima kasih sudi letak blog saya dalam bloglist awak

      Padam
  2. cantiknyaaa design baju baju tu. kalau beli banyak dapat harga murah sikit tak ? dapat sekali model tak ? hahahahahaha. oh ya, nak bagitahu ni saya letak blog ni dalam bloglist di sidebar saya ye ? suka dengan blog ni

    BalasPadam
  3. hahahaha sila duduk jangan lari tu cool!

    BalasPadam
  4. sila duduk jangan lari tu memang buat sentiasa tersenyum

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      nak beli sila whatsapps yer

      Padam
  5. Menarik sangat yg Sila Duduk Jangan Lari tu.. tak sangka sampai buat t-shirt.. haha.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      tu lah
      mungkin sebab tagline menarik tu

      Padam
  6. Balasan
    1. hehehe
      terima kasih
      jangan lupa order
      hehe

      Padam
  7. Famous dah sila duduk jgn lari 😊

    BalasPadam
  8. Sila duduk jangan lari... Hahaha...
    Cantik juga design die

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      belilah satu dah kata cantik
      hahaha

      Padam
  9. Balasan
    1. hehehe
      terima kasih
      design cun
      kualiti baju dan jahitan pun cun :)

      Padam
  10. Viral sila duduk jangan lari hehehhe...

    BalasPadam
  11. memang padu tshirt nih smart gile

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      memang padu
      order lah sehelai :)

      Padam
  12. ayat agong tu sempoi.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      terima kasih kepada Agong sebab keluarkan ayat sempoi tu

      Padam
  13. Balasan
    1. terima kasih
      jangan lupa order sehelai :)

      Padam
  14. tudiaa skali kuar baju cemni ngeh2..

    BalasPadam
  15. Rare t-shirt ni Hans..
    Baguslah bila ada orang muda creative macam Hans & the gang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah
      doakan ramai yang beli :)

      Padam
  16. Cantiknya baju ni. Lengan panjang untuk wanita ada tak?

    https://www.nutrisiibu.com/tips-kesihatan/cara-merawat-bartholin-cyst-dengan-selamat-dan-berkesan/

    BalasPadam
    Balasan
    1. alamak...tak silap lengan pendek jer

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com