Ahad, 26 Ogos 2018

Review Filem Crazy Rich Asians

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru dan turut menjadi sebutan ramai peminat filem. Tak lain tak bukan Filem Crazy Rich Asians yang telah ditonton pada hari Khamis lepas di Paragon Cinemas Alor Star Mall.



Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Crazy Rich Asians nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

4 ulasan:

  1. hiii. ni filem yg viral kt twitter tu kan ? by the way, saya ada letak blog ni dalam bloglist sidebar saya so mana lah tahu kan ada bloggr lain nampak and terus ke blog awak hehehe. suka sangat blog ni. keep writing yaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sudi letak blog saya
      In Sha Allah akan menulis selagi mampu

      Padam
  2. citer ni mesti best. tapi kena tunggu available online le gamaknya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      tengok dekat wayang baru seronok

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com