Isnin, 13 Ogos 2018

Review Filem Hantu Kak Limah

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem tempatan terbaru dan sangat dinanti-nantikan oleh semua peminat filem Mamat Khalid yang berlatar belakangkan Kampung Pisang. Tak lain tak bukan Filem Hantu Kak Limah yang telah ditonton pada hari Rabu di TGV The Mines.



Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Hantu Kak Limah nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

26 ulasan:

  1. Xsabar nak tengok...adakah sehebat hantu kak limah balik kg?? Jeng jeng jeng

    BalasPadam
    Balasan
    1. paling hebat di antara semua filem Kak Limah

      Padam
  2. Okeh nak baca dulu best ke idok

    BalasPadam
  3. terbaek.. mesti meletop cerita ni nanti..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup
      memang ada potensi sebab filem nih kelakar dan seram

      Padam
  4. Balasan
    1. dah tengok nanti komen balik dekat sini pengalaman
      hehehe

      Padam
  5. Balasan
    1. budak-budak kecil tu tak payah bawa...karang nangis pula..haha

      Padam
  6. Nak tengok minggu lepas. Rupanya 9 Ogos baru start ditayangkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha
      sama macam Hans lah
      mula-mula ingat minggu lepas
      punya semangat nak pergi
      sekali bila tengok balik minggu nih sebenarnya

      Padam
  7. Balasan
    1. alhamdulillah untuk Hans memang best

      Padam
  8. memang tengah hot cerita ni ye..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah berbelas juta dah kutipan nya :)

      Padam
  9. yg first tu best..yg ni blm tengok lg..

    BalasPadam
  10. tak sabar nak.tengok kat pawagam...kak limah melawa kali ni...hahhaha

    Cara Sembuhkan Kayap Dengan Cepat dan Berkesan

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe kak limah melawa di awal filem

      Padam
  11. Macam best je. Tak sabar nak tengok . Btw visit my blog http://www.ketamkecil.com/suntikan-insulin-kencing-manis-bukan-tanda-gagal-kawal-gula/

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com