Khamis, 30 Ogos 2018

Review Filem Munafik 2

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem tempatan terbaru yang telah dinanti-nantikan oleh peminat filem seram tempatan. Filem apa lagi kalau bukan filem Munafik 2 yang telah ditonton oleh Hans pada hari Rabu sebentar tadi di TGV The Mines.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem Munafik 2 nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

19 ulasan:

  1. Balasan
    1. alhamdulillah
      terima kasih sudi baca
      tak sia-sia taip panjang-panjang
      hehe

      Padam
  2. Review yg bagus hans. Padat!

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah
      terima kasih atas komen membina
      terima kasih juga sebab baca
      hehehe
      gigih menaip pagi-pagi buta tu

      Padam
  3. terbaik review ni..memang inilah yg difikirkan oleh saya juga.... mana polis? tak de doktor ke apa ke? kenapa wujud hantu seberang tu?..persoalan demi persoalan yang tk terjawab

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehehe
      tunggu nanti Syamsul Yusuf jawab
      kalau dia baca lah review tu
      hehehe

      Padam
  4. Review Hans memang terbaik la

    BalasPadam
  5. Filem skop mmg tak pernah mengecewakan. Tak sabar nak tgk. Tgh cari masa utk tgk . Btw visit blog http://diarianggun.blogspot.com/2018/08/rahsia-kulit-muda-berseri-dengan-krim.html?m=1

    BalasPadam
  6. noooooo thanks hahahah tamo tengok citer ni hahahah jantung takuat =P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      tak ada lah takut sampai terkejut sangat pun

      Padam
  7. tak tengok lagi..tapi i suka citer munafik 1

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com