Selasa, 18 September 2018

Review Filem Johnny English Strikes Again

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem terbaru yang telah dinanti-nantikan oleh peminat Rowan Atkinson @ Mr Bean. Filem apa lagi kalau bukan filem Johnny English Strikes Again yang telah ditonton oleh Hans pada hari Sabtu lepas di TGV The Mines.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

14 ulasan:

  1. mmg nak kena tengok..mmg layan kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      bawa anak2 tengok Umi
      mesti berdekah-dekah gelak

      Padam
  2. Wahhh....laju betul Hans dah pergi tengok... Okay...nanti LeYa nak ajak Otomen la jugak tengok filem bergenre komedi ni..

    BalasPadam
  3. hahahaha x boleh la tgk cite ni. siyes lawak

    BalasPadam
  4. jemput join contest di blog saya =)

    http://at-tarmizi.blogspot.com/2018/09/contest-isi-kotak-dialog-asif.html

    BalasPadam
  5. salam..
    ok.nak g komen kat entri sblh sana..hehe

    BalasPadam
  6. Tak sempat nak tengok lagi.. Nak kena pergi ni..

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com