Sabtu, 8 September 2018

Review Filem One Two Jaga

Assalammualaikum semua! Kali ini Hans nak berkongsi tentang ulasan Hans terhadap filem tempatan terbaru yang sangat menarik dan terbaik. Filem apa lagi kalau bukan filem One Two Jaga yang telah ditonton oleh Hans pada hari Khamis sebentar tadi di TGV The Mines.


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem One Two Jaga nih, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

14 ulasan:

  1. Cerita yang menarik dan penuh dengan adegan aksi dan juga nilai murni dalam melaksanakan amanah tugas yang diberi. Nanti nak tengok jugak la filem ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat menonton
      sokong filem Malaysia yang bermutu

      Padam
  2. salam.singgh.jap lagi baca review =D

    BalasPadam
  3. tapi cerita ni macam kurang promosi ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. promosi dia lebih kepada media sosial dan sesiapa yang dah menonton
      kekangan kewangan rasanya

      Padam
  4. alahai tajuknye pun. teringat game time kecik2 dulu

    BalasPadam
    Balasan
    1. tajuk tak melambangkan isi filem
      kena tengok baru tahu :)

      Padam
  5. Lepas lagu .Sekarang dah ada filem pula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. filem dah ada lama sebelum lagu tetapi sebab sebelum nih tak dapat ditayangkan

      Padam
  6. saya tengok kat twitter pun, ramai bagi good review!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bergantung pada individu yang menonton juga
      ada suka dan ada yang tak suka
      hehehe

      Padam
  7. done baca. details sangat. ada dua blog rupanya ye? hehhe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang dari dulu lagi ada dua blog
      blog lagi satu memang khas untuk filem
      hehe

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com