Sabtu, 17 November 2018

Review Filem Polis Evo 2

Assalammualaikum semua! Alhamdulillah Hans bersyukur kerana menjadi antara rakyat Malaysia terawal yang berpeluang menonton filem Polis Evo 2 pada Premiere Night Polis Evo 2 yang berlangsung dengan cukup meriah di Hall Big Screen, MBO Starling Mall pada 14 November 2018 yang lepas. 


Kepada yang nak baca ulasan @ review Hans untuk filem ini, boleh klik link di bawah gambar poster filem tu. Selamat membaca :)

8 ulasan:

  1. nak tengok filem ni menarik ja

    BalasPadam
  2. Tapi ada yang minta boikot jangan tengok filem ni sebab dialog menghina islam betul ke?
    Mrs. A tak tengok lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh baca ulasan filem ini untuk menjawab persoalan yang diutarakan itu :)

      Padam
  3. tunggu tayang kat TV je lah nampaknya.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com