Isnin, 23 September 2019

Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 32 bersiaran secara langsung pada Ahad, 22 September 2019 dimana segala proses undian ABPBH 32 telah dibuka selama hampir sebulan bermula dari 15 Julai sehingga 14 Ogos  melalui laman web www.abpbh.com.my


Artis Baharu Lelaki Popular :
ADAM LEE

Artis Baharu Wanita Popular :
HANEESYA HANEE

Artis Kolaborasi/Duo/Kumpulan Popular :
DAYANG NUR FAIZAH & HAEL HUSAINI

Artis Versatil Popular :
JANNA NICK

Artis Komedi Popular :
ZIZAN RAZAK

Penyampai Radio Popular :
DJ LIN

Pengacara TV Popular :
SITI NORDIANA

Penyanyi Lelaki Popular DuitNow :
KHAI BAHAR

Penyanyi Wanita Popular DuitNow :
SITI NORDIANA

Pelakon TV Lelaki Popular Alha Alfa :
SYAFIQ KYLE

Pelakon TV Wanita Popular Alha Alfa :
MIRA FILZAH

Pelakon Lelaki Filem Popular :
FATTAH AMIN

Pelakon Wanita Filem Popular :
MIRA FILZAH

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat:
RAIHAN

Bintang Paling Popular Berita Harian 32 :
MIRA FILZAH

Artis Indonesia Popular :
LAUDYA CYNTHIA BELLA

Artis Korea Popular :
BTS

KATEGORI ONLINE: 

Artis Sensasi Popular :
HAQIEM RUSLI

Gandingan Serasi Drama Popular :
MIRA FILZAH & REMY ISHAK - PUJAAN HATI KANDA

Gandingan Serasi Filem Popular :
SYAFIQ KYLE & HANNAH DELISHA - LANGSUIR

Pelakon Watak Antagonis Popular :
SYUKRI YAHYA

Lagu Paling Boom :
HAQIEM RUSLI - SELAMAT TINGGAL SAYANG


14 ulasan:

  1. To be honest, tak tahu kenapa perlu ada kategori artis korea popular 😅😅😅 I was like heh whyyyy

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      diorang nak tarik rating la tu
      peminat kpop ramai sekarang

      Padam
    2. Saya pun macam tu, apasal Artis Indon sama korea dimasukkan ke dalam ABP ni, adakah kalau artis kita di negara diaorang akan diberikan anugerah juga macam ni. Next year, kalau ada lagi atau ada tambahan lagi anugerah untuk bollywood, hollywood, artis vietnam ke, thailand ke, saya memang tak sokong dan boycott berita harian. Atau memang orang Kuat BH minat minah indon sama mamat k-Pop!

      Padam
    3. diorang nak tarik peminat kpop rasanya

      Padam
  2. artis korea popular.. BTS ni memang ada datang ke naik stage? Hehe tak tahu la pulakk.. Nice sharing btw

    BalasPadam
  3. mira filzah sbg artis paling popular..yeayy..

    BalasPadam
  4. artis korea dengan artis baru wanita tu mcm tak sesuai je... tapi akak mmg tak tengok sangat, persembahan artis yg baru-baru mcm ke laut je... mungkin sbb dh makin tua kot nk layan hehehheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      itu lah
      feel dia dah kureng sikit kan

      Padam
  5. tahnia utk semua pemenang.. bole cek list sbb x tgok masatu hihi

    done follow #3844

    zianaeunos.com

    BalasPadam
  6. gandingan filem tu nampak sangat fans beria vote padahal chemistry shafiq dengan hana dalam tu tak la bagus mana sebab watak memang dah tak strong. Hanee tu tak tahu apa qualification boleh menang

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha
      anugerah bintang popular
      siapa dapat undi banyak dialah dinobatkan sebagai paling popular

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com