Jumaat, 6 Disember 2019

Vivo S1 Pro Dijual Pada Harga RM1199

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Baru bulan lepas pihak Vivo Malaysia melancarkan peranti model Vivo NEX 3. Nampaknya pihak Vivo semakin aktif dan agresif memperkenalkan model terbarunya dimana baru-baru ini Vivo telah melancarkan model Vivo S1 Pro bertempat di CO3 Social Office, Puchong


Seperti biasa perkara utama yang majoriti pengguna ingin tahu untuk setiap model terbaru telefon ialah kameranya. Model Vivo S1 Pro juga tidak terlepas untuk memberi fokus kepada penggunaan kamera yang disertakan dengan perisian canggih dimana model ini didatangkan dengan kuad-kamera iaitu dibarisi oleh empat lensa kamera yang berbeza dibahagian belakangnya yang berbentuk seperti berlian. 


Hans sangat tertarik dengan fungsi kameranya yang bagi Hans sangat baik dan berbaloi dengan harga yang ditawarkan. Setiap satu lensa ini mempunyai saiz berbeza dimana kamera utamanya bersaiz 48MP. Manakala kamera ultra lebarnya pula bersaiz 8MP, kamera makro 2MP serta kamera bokeh bersaiz 2MP. Kamera hadapan pula yang sering kali digunakan untuk swafoto bersaiz 32MP


Lebih menarik apabila fungsi AI sticker yang turut ditawarkan oleh model Vivo S1 Pro ini yang pasti membuatkan anda gembira apabila berswafoto bersama rakan-rakan anda nanti. Comel tak gambar di atas? Hahaha!


Model Vivo S1 Pro ini juga sangat mesra dengan mereka yang suka bermain permainan video dalam talian kerana ianya dilengkapi oleh teknologi MultiTurbo yang mampu meningkatkan kelajuan permainan anda serta Voice Changing yang boleh anda gunakan semasa bermain permainan video menggunakan boleh Vivo yang terbaru ini. Dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan melalui pengimbasan cap jadi menjadikan model terbaru ini lebih menarik untuk anda miliki dengan segera.

Spesifikasi Vivo S1 PRO
  • Qualcomm Snapdragon 665
  • 8GB RAM + 128GB ROM
  • Skrin 6.38 Full DH + Super AMOLED
  • Kamera depan: 32MP (f/2.0)
  • Kamera utama: 
- 48MP (f/1.8) AI Quad Kamera
- 8MP (f/2.2) Super Wide-Angle Kamera
- 2MP (f/2.4) Super Macro Camera
- 2MP (F/2.4)
  • 4500mAh dengan sokongan pengecasan pantas Dual-Engine
  • Wi-Fi 2.4GHz / 5GHz
  • Bluetooth 5.0
  • USB Type -C
  • Pilihan warna Knight Black dan Fancy Sky
  • Berat 186.7 gram

Vivo S1 Pro akan mula dijual pada 7 Disember 2019 ini dengan harga jualan sebanyak RM1199. Lebih menarik  apabila pada tarikh 7 Disember ini juga turut diadakan S1 Pro Superday Sales yang bakal berlangsung di Central i-City yang menawarkan anda rebat ekslusif serta menjadi antara yang terawal membeli dan memilik model Vivo S1 Pro ini. Jadi, dapatkan segera model terbaru Vivo S1 Pro dan Hans yakin anda akan menyukai model terbaru Vivo kali ini. Selamat menjadi pemilik Vivo S1 Pro!


Untuk maklumat lanjut serta info menarik tentang Vivo S1 Pro, anda boleh melayari laman sesawang seperti dibawah: 

Laman Sesawang:


8 ulasan:

  1. Mcm2 spec yg terkini mmg menarik tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      model vivo makin lama makin banyak spec2 yang power

      Padam
  2. memula tertengok di tv, wow menarik, harga pun okay. aduh, dahla memang tengah survey phone ni. mai hat ni, macam berkenan la pulak.

    BalasPadam
  3. Suka betul dengan fungsi AI Makeup dia, lepas tu ada bantuan Pose Master lagi...Auranyaaaaa~

    BalasPadam
  4. kalau ada duit mmg best soping ye Han.... tp apakan daya ...hhahahha.... gunalah dulu hp yg adooo

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      kumpul duit dulu kasi cukup
      baru angkat satu

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com