Rabu, 13 Mei 2020

PG Mall Merchant Recruitment Incentive - Jana Pendapatan Anda Sekarang Tanpa Modal

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Hans pasti ramai di kalangan para pembaca blog ini menyahut seruan kerajaan untuk lebih kreatif dalam menjana pendapatan tanpa mengharapkan kepada satu pekerjaan sahaja. Jadi, majoriti rakyat Malaysia sendiri gemar memilih untuk menjalankan perniagaan sebagai salah satu cara untuk menambahkan pendapatan. Paling menarik apabila ada sebahagian rakyat Malaysia yang berjaya dengan perniagaan mereka sehingga menjadikan bidang tersebut sebagai sumber utama mata pencarian mereka. Namun, tidak kurang juga yang gagal di dalam perniagaan mereka walaupun mempunyai produk yang baik dan berkualiti. 


Hal ini disebabkan mereka tidak mempunyai platform yang bagus dan terbaik di dalam memperkenalkan produk mereka kepada seluruh masyarakat Malaysia. Namun, buat anda yang mempunyai perniagaan produk sendiri, anda kini sudah tidak perlu risau kerana anda boleh menyertai sebuah platform yang cukup menarik, disegani dan semestinya membantu memperkembangkan lagi perniagaan anda ke satu tahap yang cukup hebat. Platform yang Hans maksudkan ini ialah PG Mall.  


Untuk makluman anda semua, PG MALL merupakan satu-satunya platform e-commerce serta pusat membeli-belah atas talian tempatan pertama di Malaysia yang telah ditubuhkan sejak tahun 2017 lagi. Menariknya tentang PG Mall ini kerana ia berkonsepkan Consumerchant dimana konsep yang diguna pakai adalah pertama di dunia dimana ia menawarkan nilai tambahan yang bukan biasa-biasa buat para pembeli. Pembeli berpeluang menikmati pulangan wang (cashback) dari pihak PG Mall sendiri. Secara mudahnya, jika anda membeli barang di PG Mall maka anda anda akan menikmati pulangan wang anda kembali. Tetapi, yang uniknya apabila anda juga akan turut memperoleh pulangan wang daripada pembeli lain yang membeli barang di PG Mall jika mereka mendaftar melalui rujukan pautan (referral link) kepunyaan anda. Sangat berbaloi kan?    


Jadi, Hans sememangnya mengambil kesempatan ini untuk berkongsikan kelebihan yang ada pada PG Mall ini untuk dimanfaatkan oleh rakan-rakan serta para pembaca yang menjalankan perniagaan dan paling penting mempunyai produk anda sendiri untuk mendaftar dan memasarkan produk berkualiti anda di platform hebat PG Mall ini. Anda sendiri juga turut berpeluang memperoleh insentif khas yang sangat menarik dimana ia secara tidak langsung membantu anda menjana pendapatan pasif sepanjang hayat jika dapat mempromosikan PG Mall ini dan membantu rakan-rakan anda yang mempunyai perniagaan produk mereka yang tersendiri untuk mendaftar dengan platform PG Mall ini. Setiap insentif yang anda bakal terima adalah berlainan bergantung kepada perniagaan individu atau syarikat yang berjaya anda daftarkan di laman PG Mall ini seperti mana gambar yang Hans kongsikan di bawah ini.

Jika ramai di kalangan rakan anda yang berminat, maka anda harus merebut peluang ini dengan mengisi maklumat rakan serta perniagaan mereka secara atas talian melalui borang yang boleh dilihat melalui pautan di bawah. Tertakluk kepada terma dan syarat seperti yang dinyatakan. Untuk info lanjut, anda yang berminat boleh menghubungi Ketua E-Dagang PG Mall (BOK - 01155097916)

PG MALL MERCHANT RECRUITMENT: 


Platform yang mesra pengguna ini bukan sahaja ada banyak pilihan barangan bahkan lebih menarik terdapat begitu banyak promosi hebat yang ditawarkan. PG Mall juga telah disenaraikan sebagai platform e-dagang yang ketiga paling utama untuk rakyat Malaysia. Apa yang lebih menarik, PG Mall juga turut dikenali sebagai platform membeli-belah dalam talian nombor 1 buatan Malaysia yang kerap dikunjungi dan menjadi pilihan rakyat Malaysia untuk membeli-belah pelbagai barangan disini disebabkan tawaran harga yang sangat memikat serta pelbagai promosi yang cukup menarik buat pengguna.  Bukti ini telah disokong oleh laporan daripada iPrice insight seperti mana yang telah direkodkan. Kita dapat melihat bagaimana PG Mall telah berkembang dengan begitu baik sekali dari tahun ke tahun sebagai pemain e-dagang terkemuka di Malaysia sehingga meninggalkan jauh beberapa syarikat pesaingnya yang lain seperti mana yang telah dilaporkan  di dalam laporan Q1 2020 seperti yang Hans kongsikan dibawah. 

SUMBER DISINI

Jadi, buat para pembaca yang sedang membaca penulisan Hans ini! Apa yang ada tunggu lagi? Inilah waktunya untuk anda merebut peluang di hadapan mata melalui pelbagai insentif serta tawaran menarik yang ditawarkan oleh PG Mall istimewa buat anda semua. 


Untuk maklumat lanjut tentang PGMall, anda boleh layari laman sesawang serta media sosial mereka seperti yang Hans kongsikan di bawah ini:

Laman Sesawang:

Facebok:

Instagram:

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform
#ecommerceplatform #Raya #RayaCampaign 
#PGMallSeller #PGMallMerchant #iPrice #2020Q1report


62 ulasan:

  1. Bagi mereka yang nak memulakan perniagaan, PGmall memang sesuai...senang dan yuran percuma kann...kawan Sis pun dah ada yang niaga di sini, alhamdulilah rezeki dia..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      dengar juga ramai kawan-kawan kepada kawan yang join dan Alhamdulillah rezeki diorang kan

      Padam
  2. time pkp ni online business meningkat berganda-ganda, mmg bagus jika dapat berniaga di platform yg stabil mcm PG Mall ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      siapa ada business sendiri tu rugi kalau tak rebut peluang

      Padam
  3. Sesuai utk para peniaga yg tercaru platform utk kembangkan business mereka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu
      jadi yang terawal join memang untung betul

      Padam
  4. PELUANG BISNIS YG PATUT DIREBUT TU

    BalasPadam
    Balasan
    1. setuju
      hans kalau ada business sendiri memang dah join cepat-cepat dah

      Padam
  5. Ramai tak pandang, tetapi sebenarnya pendapatan sebegini agak lumayan jika dilakukan betul-betul sama ada secara part time atau full time.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      kalau betul-betul usaha memang masyuk gila

      Padam
  6. wah duduk di tangga ketiga teratas..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      yang bawah-bawah tu pun famous-famous tapi dah kalah dengan PG Mall
      hehehe

      Padam
  7. mama usha jap eh.. best gak la nanti nak tgk apa brg menarik boleh beli since ada voucher tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaa
      sila-sila
      banyak promosi best-best tu

      Padam
  8. sikit masa lagi klu betoi marketing ni boleh lawan 2 lagi yang beso tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu
      kena gaya memang boleh pergi jauh lagi
      hehehe

      Padam
    2. boleh masuk jadi seller jugak hehehe

      Padam
    3. itulah
      kalau ada business memang patut join dan jadi yang terawal

      Padam
  9. Di mana ada usaha, di situ ada kejayaan kan, tapi usaha kena seiring dgn ilmu juga kan, kalo ada usaha takde ilmu tentu agak mustahil nak berjaya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul-betul tu
      kena cepat dan pandai rebut peluang
      dan kena sentiasa belajar ilmu baru

      Padam
  10. Sekarang ramai yang suka shopping online ahaks

    BalasPadam
  11. Menarik ni. Terima kasih berkongsi Hans.

    BalasPadam
  12. thanks share info. kak pip baru tau pasal PG Mall ni. menariknya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh yer ker
      hah dah boleh explore dah
      banyak promosi menarik tu :)

      Padam
  13. menariknya, siap ada insentif tu...satu bentuk galakan kepada peniaga-peniaga kita terutamanya yang buat bisnes kecil-kecilan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu
      bagus juga untuk pembeli sebab banyak promosi dan tawaran menarik :)

      Padam
  14. cukup la shopee satu for now. haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      kena usha PG Mall
      mana yang murah dari shopee tu, rembat terus
      hehehe

      Padam
  15. Ni utk yg ada produk je ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia untuk dua pihak..
      untuk pembeli yang nak shopping
      dan untuk mereka yang ada produk dan menjual dalam pg mall :)

      Padam
  16. so far tak pernah dengar pasal pg mall ni. thanks for the new info!

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      selamat menjelajah dalam laman sesawang pg mall
      macam-macam ada :)

      Padam
  17. Balasan
    1. memang bagus
      boleh shopping dan jual barang

      Padam
  18. baru tau gakni.... tq info.. tapi akak memang pembeli bukan penjual..ha..ha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      untuk pembeli pun banyak tawaran menarik

      Padam
  19. Tak pernah dengar tapi bagus info ni.. Mmg time ni mostly barang yg payah dapat mc di tempat kami ni mmg kena beli online

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      sekarang banyak pilihan untuk kita sebagai pengguna :)

      Padam
  20. WOW! menarik ni. boleh tambah pendapatan

    BalasPadam
  21. bagus ni. nak tambahkan pendapatan. PG mall - the next lazada. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. PG Mall dah tinggalkan Lazada jauh ke belakang dah :)

      Padam
  22. uih menarik weh.. at least boleh dpt cashback membantu la jugak

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      dah memang beli pun banyak tawaran menarik
      boleh jana pendapatan lagi

      Padam
  23. Nice sharing... Singgah sini, done follow :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sangat-sangat sudi follow :)

      Padam
  24. Budak2 tak boleh masuk campur, so mampu komen 'thanks for sharing!' jaaa haha
    .
    Selamat Hari Raya!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita menggalakkan penyertaan budak-budak di dalam urusan sebegini
      hahaha

      Padam
  25. mama dah try masyk pgmall aritu tapi tak habis explore lagi

    BalasPadam
  26. SELAMAT HARI RAYA!! Bagus entry ini.. done follow u, follow me back.. tq
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. thanks for the share...jap nak pergi cuci mata kt sna....

    BalasPadam
    Balasan
    1. silap-silap bukan setakat cuci mata tetapi cuci wang dalam beg sekali..hahaha

      Padam
  28. Bagus ada platform mcm ni utk para peniaga kembangkan business mereka.

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com