Jumaat, 21 Ogos 2020

Menu Terbaru Marrybrown : Sensasi Ohsem Smokey (S.O.S) BBQ Meals Memang Terbaik

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Hans yakin anda semua pasti teruja apabila melihat tajuk artikel kali ini. Hans sendiri sebenarnya memang menanti hari ini untuk berkongsikan dengan anda semua berkenaan pelancaran menu terbaru daripada Marrybrown yang memang betul-betul menyelerakan iaitu Sensasi Ohsem Smokey (S.O.S) BBQ Meal yang akan mula dijual di semua cawangan Marrybrown bermula pada 21 Ogos 2020 sehingga 5 Oktober 2020



Apa yang membuatkan Hans sangat tertarik dengan menu terbaru Sensasi Ohsem Smokey (S.O.S) BBQ Meal kali ini adalah disebabkab oleh gabungan kelazatan rasa manis dan smokey yang betul-betul bersatu dengan sempurna serta dibantu oleh keenakan sajian charcoal burger dan drumettes yang cukup empuk.
.

Sebagai peminat burger Marrybrown, Hans sendiri telah jatuh cinta dengan menu S.O.S BBQ Burger Set yang memang cukup menggiurkan dan sangat kena dengan citarasa Hans sendiri. Buat anda yang merupakan penggemar ayam goreng pula, anda boleh mencuba menu S.O.S BBQ Drumette yang memang cukup lazat. Kalau anda nak rasa seperti menikmati sajian VVIP maka Hans cadangkan anda mencuba menu S.O.S BBQ Box yang menampilkan kedua-dua hidangan serta tambahan hidangan lain yang cukup membuatkan Hans rasa teruja. Setiap kombo ini juga didatangkan Hans dengan minuman Coca-Cola.


Harga untuk 3 Kombo Padu terbaru daripada Marrybrown iaitu Sensasi Ohsem Smokey (S.O.S) BBQ Meal ini pun memang berpatutan sangat iaitu:

S.O.S BBQ BURGER:
(Set Termasuk 6 pc Potato Wedges, 6 pc Onion Rings dan Regular Coca-Cola) 
Bermula daripada RM15.90

S.O.S BBQ DRUMETTE (4 PC):
(Set Termasuk 6 pc Potato Wedges, 6 pc Onion Rings dan Regular Coca-Cola) 
Bermula daripada RM16.90

S.O.S BBQ BOX:
(Set Termasuk 1 S.O.S BBQ Burger, 2 pc S.O.S BBQ Drumette, 1 pc MB Crispy Chicken, 6 pc Potato Wedges dan Regular Coca-Cola) 
Bermula daripada RM22.60


Hans sangat menyarankan anda untuk mencuba menu terbaru Marrybrown iaitu Sensasi Ohsem Smokey (S.O.S) BBQ Meals ini yang akan mula dijual pada 21 Ogos 2020 sehingga 5 Oktober 2020. Anda jangan risau kerana Hans berani beri jaminan bahawa menu edisi terhad ini sememangnya menawarkan satu rasa yang betul-betul lazat dan akan diingati oleh anda. Untuk maklumat lanjut, anda boleh melayari laman sesawang serta laman sosial Marrybrown seperti dibawah:


Laman Sesawang: 

Facebook: 

Instagram: 

#Marrybrown #MarrybrownMY #SomethingDifferent #MBSOSBBQMeal #SensasiOhsemSmokey

120 ulasan:

  1. mula-mula ingatkan burger mcd tadi tau... hehehe
    rupanya MB, akak perasan sekarang MB banyak dah ada burger dan hidangan yang best0-best

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      Marrybrown sekarang memang betul-betul bersaing
      yang bestnya sebab burger diorang sekarang memang sedap-sedap

      Padam
  2. Rajin pula Marry Brown ni keluarkan menu baru. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      bagus untuk kita yang suka makan Marrybrown
      hehehe

      Padam
  3. Charcoal Burger dia tu menarik betul ๐Ÿ˜ฎ

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang menarik weh
      repeat makan lagi minggu nih

      Padam
  4. Drummet tu nampak sedp.. Nak try la nnati

    BalasPadam
  5. Nanti nak try nampak menarik dan sedap. Marrybrown jarang nengecewakan

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu
      Marrybrown sekarang memang power
      sedap-sedap belaka

      Padam
  6. Uiks menarik betul ayamnya . Azriel suka la ni

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. wajib cuba tau
      kalau tak rugi if terlepas
      sedap ohhhh

      Padam
  8. Nampak sedap menu marrybrown kali ni. Nanti nak tryla esp burger tu

    BalasPadam
  9. Sedapnyaaaa. Akak tak pernah try makan lagi dekat marrybrown ni. Nampak makanan nya sedapp

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap
      sila cuba semua menu baru nih
      confirm tak menyesal

      Padam
  10. Dapnyaaaaa menu bary

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap
      pergi lah makan minggu nih
      berbaloi sangat tau

      Padam
  11. Mengiurkan betul tengok menu baru MB ni. Blh cuba weekend ni ajak family

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      mesti family happy dapat makan makanan yang sedap

      Padam
  12. Menu Marrybrown makin banyak pilihan,sedap & menarik..Menu SOS ni mmg sedap & terasa kenikmatan..

    BalasPadam
  13. Woww...terbaikk๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜

    BalasPadam
  14. Lama tak gi MB. Nampak sedap tu..

    BalasPadam
  15. Nampak sedap, boleh cuba nanti

    BalasPadam
  16. I like their drumette, sedap makan sekali nak lagi.

    BalasPadam
  17. Xpernah cuba MB lagi...tak berkesempatan lg.. boleh la cuba menu baru ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena cuba
      menu sebelum nih pun sedap-sedap
      yang baru nih memang sedap

      Padam
  18. Lama dah x menyinggah sini . nampak sedap lak menu baru ni . Siap jap

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      memang sedap
      silalah singgah marrybrown dan beli yang nih

      Padam
  19. I think Kuantan doesn't have Mary brown this looks so delicious though

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh Kuantan tak ada ker?
      so sad
      sedap tau menu baru nih

      Padam
  20. Nnt nak try la.. xpernah cuba mkn MB lg..nmpk menyelerakan

    BalasPadam
  21. Omg nampak tempting nk cubalahh!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿฅฐ๐Ÿ’ƒ

    BalasPadam
  22. Sedapnya. Sudah lama saya tak makan di Marybrown.

    BalasPadam
  23. Sedapnya. Sudah lama saya tak makan di Marybrown.

    BalasPadam
    Balasan
    1. minggu nih pergi lah makan dekat Marrybrown
      confirm puas hati
      silap-silap datang lagi
      hehe

      Padam
  24. Marrybrown sekarang ni memang banyak menu best-best.. Semua nampak sedap

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      memang terbaik marrybrown keluarkan menu yang sedap-sedap

      Padam
  25. Perghhh nampak cam sedap. Tapi sekali tengok macam burger mc d hehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      lain
      nanti beli dan rasa
      memang berbeza dua-dua

      Padam
  26. Alaa kenapa sedap sangat rupa dia? Tgh pantang ni la orang dok share makan sedap2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh yer..tengah pantang ker?
      terpaksa lah menahan rasa kan?
      harap-harap sempat rasa

      Padam
  27. Wah lain macam burger marrybrown ni sekarang..kena cuba lah lepas ni..harga pun berbaloi nampaknya

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      betul tu
      memang lain macam sebab sedap tau

      Padam
  28. Mesti sedap rasanya..nampak pun dah sedap๐Ÿคญ

    BalasPadam
  29. Ala jauhlah plak MB area ena ni hmmm.. Menarik ni murah je.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      silalah pergi
      mesti berbaloi walaupun jauh

      Padam
  30. bestnyaaa ...lama tak makan MB ...ada burger hitam arang tu pun cam sedap jerrr ...nanti nak cari gaklah

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      memang sedap tau burger arang MB nih

      Padam
  31. Nampak menarik sungguh menu burger dengan ayam dia. Memang nak kena try nanti ni!!

    BalasPadam
  32. sumpah nampak sedap. harga pun berpatutan kan.

    BalasPadam
  33. Wow wow wowwwww .. mmg suke sgt ni kalau ade rase Smokey smokey ni... Kena try ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau dah suka confirm wajib cuba
      tak menyesal punya

      Padam
  34. Wow wow wowwwww .. mmg suke sgt ni kalau ade rase Smokey smokey ni... Kena try ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah
      2 kali komen nih
      memang betul-betul excited nak pergi makan nih
      hehehe

      Padam
  35. Something new. Will try it soon. Nyummerrss

    BalasPadam
  36. Sedapnya.nanti boleh cuba menu ni kt marry brown

    BalasPadam
  37. Sedapnya nampak. Esok weekend mesti serbu Marrybrown ni!

    BalasPadam
  38. Wah, MB ada menu baru. Nanti zumal nak cuba la

    BalasPadam
  39. Yum... yum... nampak sedap ni! Menu terbaru Marrybrown ni buat mouse mommy terliur!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      wajib terjah sekarang sebelum terlepas
      serius sedap

      Padam
  40. Terliur lah! Harga berpatutan dengan set tu. Boleh try grab this promotion nanti... Thanks for info yeah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap
      Hans dah dua kali makan
      welcome :)

      Padam
  41. Sedapnya tgk..lama tak singgah..nt blh try lah

    BalasPadam
  42. lama lamn MB...bole la nti try kalau bkesempatan

    BalasPadam
  43. wahh sedapnya. Memang tak sabar nak cuba jugakkk!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      selamat mencuba
      confirm makan kali kedua
      hehe

      Padam
  44. Ok. Jap gi nak try masa lunch la. Macam menarik plak kombo nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      memang sedap
      Hans dah dua kali makan burger dia

      Padam
  45. dah lama akak tak makan marrybrown, nampaknya review awak ni berjaya membuatkan akak terliur, wajib singgah ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. wajib singgah kak
      saya dah dua kali makan
      minggu depan nak pergi makan lagi burger dia
      hahaha

      Padam
  46. Tak pernah try burger rotinya hitam..nampak pelik...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. warna jer hitam
      tetapi lembut dan rasa roti jer
      hehehe

      Padam
  47. Macam yes je menu baru marrybrown ni. Nak kena Cuba ni kan.

    BalasPadam
  48. Balasan
    1. dekat ABC ada kan?
      dekat dah tu dengan rumah
      ehehehe

      Padam
  49. Okay, dah boleh pi serbu MB. Menu baru.. Menarik burger dia tuuu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. burger dia memang sedap
      Hans dah dua kali makan
      nanti nak makan kali ketiga

      Padam
  50. Yummy. Feeling hungry ๐Ÿคฉ

    BalasPadam
  51. Tgk pn sedap..kena try nie..๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
  52. Tgk pn sedap..kena try nie..๐Ÿ˜Š

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      memang sedap
      Hans dah 3 kali makan burger dia
      hahaha

      Padam
  53. Perghhh. Sedapnye burger niii. Kena try ni makan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kena try bro
      Hans dah 3 kali makan
      hahahaha

      Padam
  54. okeh nak kena try jugak ni. Nampak sedap tu

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com