Sabtu, 22 Ogos 2020

Review Filem Takut Ke Tak

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Alhamdulillah Hans telah dijemput oleh pihak GSC Movies untuk menonton sebuah filem komedi seram tempatan berjudul Takut Ke Tak bertempat di GSC Mid Valley pada 18 Ogos 2020 yang lepas. Tidak dinafikan filem ini sebenarnya mempunyai banyak kelemahan ketara yang memang mudah dikenal pasti. Tetapi, apa yang membuatkan Hans memberikan filem ini jumlah penilaian yang agak tinggi adalah disebabkan Hans menyukai elemen-elemen komedi yang kena dengan jiwa Hans yang pada waktu itu menginginkan sebuah karya ringan yang melucukan.




P/S : Kepada anda yang ingin tahu apakah ulasan Hans tentang filem komedi seram ini, silalah rajin-rajinkan diri anda membaca ulasan @ review Hans untuk filem TAKUT KE TAK dengan klik pautan di bawah gambar poster filem tersebut. Selamat membaca dan menonton :)


10 ulasan:

  1. hari tu tgk sidang media about filem ni... mcm best jerrrr

    BalasPadam
  2. Asal cerita umpama mcm ni, memang skip lah haha spesis penakut

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahahha
      bukan seram sangat
      lebih kepada kelakar

      Padam
  3. MENARIK JUGA FILEM SERAM YG LUCU

    BalasPadam
  4. menarik tajuk dia...lepas tengok boleh jawap soalan (tajuk dia)...hehehe

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com