Isnin, 10 Ogos 2020

US Pizza Malaysia : Menu Baru Musang King Pizza Dan Cheese Boat Pizza

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Siapa di antara pembaca setia dekat blog ini merupakan peminat kepada keju, durian dan telur masin? Kalau anda minat ketiga-tiga makanan tersebut makan Hans sarankan anda untuk mencuba menu-menu terbaru yang cukup menarik daripada US Pizza Malaysia.

Kalau anda nak tahu, US Pizza Malaysia kini sedang menawarkan 3 pilihan menu yang cukup menarik dimana anda wajib cuba makan paling tidak sekali iaitu:

1) Musang King Pizza

2) Salted Egg Pizza

3) Adjaruli Kachapuri Cheese Boat Pizza

Sebagai seorang peminat durian, Hans sememangnya berasa sangat berpuas hati saat menikmati Musang King Pizza yang dijual di US Pizza Malaysia ini. Bukan pizza durian biasa mahu pun olok-olok kerana mereka menggunakan pes durian Musang King yang sebenar. Lebih membuat Hans terkejut kerana kombinasi antara durian dan keju sememangnya sangat menjadi sehingga memberikan satu rasa mewah yang sukar untuk Hans ungkapkan dengan kata-kata. Memang wajib cuba!
Hans juga turut berpeluang menikmati sendiri menu baru US Pizza Malaysia iaitu Adjaruli Kachapuri Cheese Boat Pizza yang sememangnya kaya dengan keju yang cukup menyelerakan. Apa yang membuatkan Hans berasa sangat teruja ialah Hans dapat melihat sendiri pekerja mereka menyediakan Cheese Boat Pizza ini dihadapan mata Hans sendiri dengan cara yang cukup unik dimana telur dan keju digaul, digulung dan diangkat sehingga sebati. Rasa kejunya memang cukup padu! Tidak lengkap jika anda makan di mana-mana cawangan US Pizza Malaysia tanpa memesan menu-menu sampingan seperti Mushroom Soup, Garlic Twist dan Milkshake mereka yang sememangnya sungguh menggiurkan anak tekak. Hans betul-betul sangat berpuas hati!
Satu berita baik buat para pembaca blog Hans yang menggemari pizza dimana anda semua boleh mendapatkan Personal Pizza secara percuma. Tidak susah pun! Anda hanya perlu memesan pizza dalam talian (Online) dan jangan lupa untuk gunakan Kod Promo : 666
Jadi, selamat mencuba menu-menu baharu daripada US Pizza Malaysia ini secepat mungkin kerana Hans yakin anda akan sangat berpuas hati dengan kelazatan setiap hidangan. Anda juga boleh melihat ulasan Hans tentang menu terbaru US Pizza Malaysia ini melalui perkongsian dibawah:
REVIEW HANS (YOUTUBE): 

58 ulasan:

  1. Sedapnya 😋 moga US Pizza buka cawangan kat Perlis

    BalasPadam
    Balasan
    1. dekat Alor Setar dah ada...
      boleh pergi dekat ABC dekat-dekat kawasan mergong

      Padam
  2. Balasan
    1. hahhh
      lagi senang
      melangkah jer terus sampai
      hehehe

      Padam
  3. Alamaakkk.. bukan menu beshe-beshe ni... Favorite flavor semua ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahu tak apa
      order jer semua
      sebab semua sedap-sedap belaka :)

      Padam
  4. Sedapnya.... bole la pg nnati

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila pergi sebelum stok durian habis
      hehehehe

      Padam
  5. dah makan kat ABC tapi menu yg lain..nnti boleh cuba menu yg nii

    BalasPadam
    Balasan
    1. yups
      ada dekat ABC kan
      sekarang orang Alor Setar senang cari dah makanan-makanan baru macam US Pizza nih
      hehehe

      Padam
  6. Durian pizza macam best! Nak coba nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom!
      jom!
      sila belanja daku!
      nak makan lagi!
      sedap!

      Padam
  7. Balasan
    1. hehehe
      tak silap ada juga company lain buat
      tapi pizza durian musang king US Pizza nih serius sedap
      puas hati makan!

      Padam
  8. tak boleh imagine pizza durian...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ahahaha
      tak payah imagine
      tengok gambar pizza tu
      itulah rupanya
      yang penting sedappp!!!
      hehehe

      Padam
    2. imagine rasa dia hahaha

      Padam
    3. hahaha
      rasa durian dan keju

      Padam
  9. Topping dia mmg tak kedekut langsung.. sedapnya tengok

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu yang seronok makan dekat US Pizza tu
      topping dia memang meriah dan melimpah
      puas gila makan tambah waktu panas-panas!

      Padam
  10. Oh yumsss the musang king pizza macam sedap sangat nanti sis nak cuba juga

    BalasPadam
  11. Fuyooo musang king pizza. US Pizza ni presentatuion dia menyelerakan tau.

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah
      cantik presentation diorang
      tapi yang penting rasa dia memang padu
      kenyang dan puas hati!

      Padam
  12. Pizza durian? 1st time dengar. Tapi semua pizza nampak sedap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yeahhhh
      semua sedap
      cuba lah
      confirm repeat makan lagi nanti

      Padam
  13. Yang lain rasa tempting nk mkn. Tp yg durian tu mcm takut pulak. Takut xkena tekak. Huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheheh
      belum cuba belum tau
      sedap owh Pizza Durian Musang King nih

      Padam
  14. Hey jahatnya entry ini! Sedapnyaaaa

    BalasPadam
    Balasan
    1. entry ini baik lah
      memperkenalkan makanan yang sedap :)

      Padam
  15. Waalaikumussalam Hans. Sedapnya semua pizza tu. Tak tau nak terkam mana satu dulu!
    Musang king tu dah tentu sedap sangat, yang boat pizza tu mengancam betul!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      Musang King tu memang sedap
      Boat Pizza lak kena makan panas-panas. sedap betul cheese dalam tu.

      Padam
  16. Fuhhh sedapnya pizza2 ni. Haishh takleh jdi ni. nak kena terjah jugak lepas ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. sila terjah
      rugi kalau tak cuba makan sebelum stok durian habis
      hahaha

      Padam
  17. Melimpah2 topping tu. Kecur...

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang kecur air liur tengok
      Hans yang dah makan nih pun bila tengok balik terus rasa nak makan lagi
      sedap!

      Padam
  18. yg cheese tu nampak menyedapkannnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang sedap
      wajib cuba
      pasti nak lagi
      puas hati owhhh keju diorang letak..melimpah banjir

      Padam
  19. Serius arrr pizzaaa ni. Tengok gambar je pun dah selera. Ishk teringin laa pulak. 😆

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe
      sila terjah US Pizza sekarang
      xpun order jer online pakai GRAB

      Padam
  20. Pizza Durian Musang King? Ohhh ada jugak eaaa . Apa rasa laa ya bila durian dalam pizza. Tak pernah rasa lagi setakat ni. Kena ke idok ngan tekak kita bila pizza gabung durian ni Hans.

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang kena rasa dia
      dah cuba confirm repeat order
      sedap owhhh

      Padam
  21. menggoda nya pizza musang king tu hans oi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah
      tahu tak apa
      hans pun nak repeat makan lagi
      sedap

      Padam
  22. Tue dia aihhh..kecur air liur.. musang king pizza nampak menyelerakan, tapi cheese boat pizza tue lagi menyerlah selera akak..ahaksss...

    BalasPadam
  23. sila buka di Johor. Ada tempat best kalau nak bukak. hahaha dekat eco Palladium ke, spring lab ke. boleh ootd sekali. nak Cuba yang cheese boat tu. menyelerakan sungguh

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang cheese boat tu sedap
      sangat menyelerakan

      Padam
  24. wah nampak sangat sedap....jap nak google mna ada US Pizza area cni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. duduk tang mana tu?
      kalau dekat KL Selangor nih confirm senang jumpa

      Padam
  25. Pizza musang king tu nampak sedap arr tapi berhuhu la kita sebab takde Kelantan 😂😂😂

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhhh
      sedihnya
      rugi lah tak dapat rasa
      sedap owhhh

      Padam
  26. Hansssssss.. Sedap nya semua.. Jauhnya nak cari sekarang..

    BalasPadam
    Balasan
    1. owhhh jauh ker?
      lahhh rugi lah kalau tak cuba
      sedap ohhhhh

      Padam
  27. pilihan pizza yg ada utk pilihan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam-macam ada
      tapi yang dua nih wajib cuba

      Padam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com