Sabtu, 15 Mei 2021

LamboPlace Tawarkan Pelbagai Promosi Dan Diskaun Sempena Hari Raya Aidilfitri

Assalammualaikum dan salam Ramadan buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Walaupun kita semua semua masih tidak dibenarkan pulang berhari raya di kampung halaman masing-masing pada Hari Raya Aidilfitri tahun ini gara-gara Covid-19, Hans tetap nak merasai suasana hari raya tersebut di Kuala Lumpur. Jadi, seperti biasa seminggu sebelum Hari Raya Aidilfitri menjelma memang Hans sangat sibuk mengemas dan membersihkan seluruh bahagian rumah serta bilik tidur.


Nak dijadikan cerita, Hans menghadapi sedikit masalah untuk mencuci dan membersihkan kipas siling sebab di rumah sewa ini tidak mempunyai tangga. Jadi, Hans pun saja cuba cari tangga yang harga murah-murah sikit di Google. Mana tahu kalau ada orang jual kan. Tiba-tiba Hans terjumpa sebuah laman sesawang yang bernama LamboPlace.

APAKAH LAMBOPLACE?

Untuk makluman semua, LamboPlace merupakan sebuah pasaran e-dagang baharu di Malaysia dimana mereka hanya menjual produk-produk yang asli dan tulen sahaja. Tiada istilah Copy Ori, Gred 3A, tiruan atau barang ciplak kerana ianya sama sekali tidak dijual disini. Jadi, Hans merasakan LamboPlace sememangnya sebuah platfrom membeli-belah secara online yang menarik untuk dicuba.


BARANG APA YANG DIJUAL DI LAMBOPLACE?

Hans pun klik laman sesawang mereka untuk tengok barang apa yang dijual di LamboPlace ini. Rupa-rupanya pelbagai barang yang Hans cari pasti ada dijual oleh LamboPlace. Setiap barang ini diletakkan di dalam pelbagai kategori seperti dibawah:
🛒 Hamper & Hadiah
🛒 Fesyen & Kecantikan
🛒 Home & Living
🛒 Gadget
🛒 Produk Elektrik & Elektronik
🛒 Flash Deals bawah RM30
🛒 Dan banyak lagi...


MURAH SANGAT KER HARGA BARANG YANG DIJUAL DI LAMBOPLACE?

Memang macam-macam benda lah Hans beli sebab LamboPlace bukan sahaja menawarkan kepelbagaian produk yang penting tetapi mereka juga menawarkan harga barang yang cukup berpatutan melalui promosi diskaun yang cukup menarik! Hans sangat tertarik dengan promosi harga tangga yang cukup ekslusif dan berkualiti di Lamboplace. Harga asal sekitar RM200 lebih tetapi Lamboplace hanya menjual dengan harga RM112 sahaja. Memang Hans tak fikir panjang dan terus belilah jawabnya! Banyak lagi barang yang Hans beli di Lamboplace ini seperti:
1) Tangga
2) Faber Rice Cooker
3) Mop
4) Toothpaste Dispenser
5) Mochi Durian


BERAPA CAS PENGHANTARAN OLEH LAMBOPLACE?

Penghantaran barang daripada kurier LamboPlace pun sangat pantas kerana mereka mempunyai kurier sendiri. Kos penghantaran di kawasan bandar sangat murah iaitu sekitar RM2 sahaja. Lebih menarik jika anda tinggal di kawasan Lembah Klang, barang yang anda beli pada hari ini bakal anda terima pada hari sama. Sangat efisyen dan pantas!


ADA APA-APA PROMOSI DAN TAWARAN HADIAH DARIPADA LAMBOPLACE?

Apa yang membuatkan Hans berasa lebih gembira kerana ada hadiah DUIT RAYA RM9999 yang bakal diberikan oleh LamboPlace kepada para pelanggan mereka yang bertuah. Memang bersemangat lah Hans membeli-belah dekat sini. Selain itu, ada berita baik buat anda semua kerana waktu sekarang sedang berlangsung JOM RAYA! AFTER PARTY SALE yang menawarkan baucar dan promosi yang sangat menarik. 


Jadi, Hans kongsikan dibawah pautan untuk anda membeli-belah di LamboPlace. Jangan risau kerana memang sangat mudah, selamat dan selesa membeli-belah di LamboPlace.

KLIK PAUTAN DIBAWAH UNTUK MEMBELI-BELAH DI LAMBOPLACE:

#LamboPlace   #RayaBersamaLambo   #Lambokini


34 ulasan:

  1. boleh cuba shoping online kat sini pula

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba lah
      seronok sebab barang-barang dia berkualiti :)

      Padam
  2. selamat hari raya Hans, baru kak ana tahu ada platform lamboplace ni, menarik juga sebab semua produk ori kat sini tak lah risau kan , thanks for sharing

    BalasPadam
    Balasan
    1. selamat hari raya Sis.
      yes! Hans pun baru tahu dan memang berbaloi sangat beli barang dekat LamboPlace nih.
      semua berkualiti. sampai pun elok jer packaging semua.

      Padam
  3. singgah sini.. salam aidilfitri. stay safe =)

    jemput join GA di blog :
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    BalasPadam
  4. yess best sangat dengan LamboPlace sbb barang yang i nak cari so far ada dan yang penting authentic!

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah Hasif
      Authentic tu yang buat LamboPlace nih lain dari yang lain tu :)

      Padam
  5. Balasan
    1. yes
      senang nak cari barang yang berkualiti dan authentic pada harga yang murah

      Padam
  6. Area Klang Valley cepat sampai best shopping di Lambo Place

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      sehari jer sampai kalau stok barang tu ada
      pantas

      Padam
  7. Tangga tu murah boleh beli aku nak pasang lampu kat rumah. pinjam kau punya ok.

    BalasPadam
  8. Wahh bestnyaaa.. senang la nak cari barang yamg kita suka dan berkualiti dgn hara berpatutan..

    BalasPadam
  9. Menarik. First time dgr pasal Lamboplace, nnt boleh laa pi 'cuci mata' kat situ hehe

    BalasPadam
  10. Menarik ni... Belum pernah try LamboPlace ni... Ok tipu... Sbnrnya tertarik kat RM9999 tu 🤪

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehehe
      apa lagi
      beli sekarang
      untung2 menang
      hahaha

      Padam
  11. Ok nak ushar lah kot ada yang berkenan nak beli kan. Harga pun murah je tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yang penting barang dia berkualiti dan original

      Padam
  12. Macam2 Ada dijual kat platform ni. Murah Dan berbaloi pulak tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes berbaloi sangat shopping dekat LamboPlace nih

      Padam
  13. Baru tau pasal Lamboplace nie Hans. Senang jugak ada tangga macam nie kat rumah kan Hans..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      senang nak cuci kipas dan pasang mentol lepas nih

      Padam
  14. Tangga tu memang very convenient dan wajib ada satu kat rumah. I pernah beli barangan electric from LamboPlace.

    BalasPadam
    Balasan
    1. yes
      Hans beli periuk nasi pun kualitinya bagus

      Padam
  15. Tangga tu menarik hati akak jugak. Macam best jer ada satu ni hehehe.. Nak usha jugak mana tahu kot ada yang berkenan nak beli nanti..

    BalasPadam
  16. macam macam boleh borong nih. best juga

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com