عرض المشاركات من سبتمبر, 2010

Kongsi! Mahu?

Pagi tadi ada listening dan oral test untuk Mandarin. Aku tak sempat nak prepare apa - apa semalam …

Sekali Sekala Gua Feeling Rasa Hujan

Kita tidak mahu menjadi air mata, Ia tidak kekal lama di mata, Mahu pun di permukaan pipi, Melamba…

Kawan

Setiap dari kita memerlukan kawan dalam kehidupan. Tak kiralah sama ada kita k aya, miskin, sihat, …

Seronoknya Balik Kampung

Ini Bukan Jari Atau Tangan Aku! Udang Jer Sama Bentuk! Walaupun sekarang dah tak dapat nak pergi …

Balik Kampung Hari Nih

Kalau laptop nih boleh bercakap atau bergerak mesti dia dah lama bersorak atau melompat . Akhirny…

'Air Tajam' Memang Sedap

Waktu aku kecik - kecik dulu aku sangat suka minum 'air tajam' . Apa itu 'air tajam'…

تحميل المزيد من المشاركات لم يتم العثور على أي نتائج