Kumpulan Sepah Juara Maharaja Lawak 2011



Pengacara:
AC Mizal


Juri:
Mamat Khalid, Ahmad Idham & Saiful Apek


Peserta - Peserta Final Maharaja Lawak:
Jozan
Sepah
Nabil
Jambu

Keputusan:



Tempat Pertama : Kumpulan Sepah




Tempat Kedua : Kumpulan Jozan




Tempat Ketiga : Nabil




Tempat Keempat : Kumpulan Jambu


Tahniah diucapkan kepada semua pemenang Maharaja Lawak musim pertama ini terutamanya kumpulan Sepah yang menjadi johan dan berjaya membawa pulang RM350,000 dengan bergayanya. Selama 13 minggu mereka bersaing dan alhamdulillah akhirnya rezeki berpihak kepada mereka. Apa - apapun, tahniah diucapkan sekali lagi dan semoga kerjaya mereka di luar sana semakin baik dan disukai ramai. Kepada yang tidak berjaya anda semua juga tetap juara kerana mampu bersaing dan memberi persembahan yang cukup memukai dari peringkat awal sehingga ke pertandingan akhir ini.


Ulasan Hans:



P/S : Nabil Lah Paling Kaya Walaupun Dapat Tempat Ketiga Jer!

32 تعليقات

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. osemmmmm...x per arrr jozan dapat tmpt ke-3 kira ok la tuuuu.....ML akhirnya tamattttttt...

    ردحذف
  2. terbaekkk laaaa..aku mmg suke giler ngan sepahhhhh!!!

    ردحذف
  3. aisey silap type arrr...jozan tmpt ke-2 rupernyer.....

    ردحذف
  4. Hans, juara dapat RM350,000 ler.. :) Anyway, cepat la analisis.. nak tgk dari view ko..

    ردحذف
  5. "x per arrr jozan dapat tmpt ke-3 kira ok la tuuuu....."?
    Hello, Jozan tempat kedua, okay? =.,= Lambung kang!

    ردحذف
  6. yehh sepah terhebat!!!!!

    xsbr tngu analisa kau..hehe

    ردحذف
  7. sy penyokong jozan, tp tetap tahniah utk sepah =)

    ردحذف
  8. aaapaa?? alorrhh.. jozan naib johan..aiseh..tp sepah pn not bad lah..

    ردحذف
  9. sepah layak utk bergelar juara...
    dan rezeki mmg berpihak kepada mereka..

    walaubgaimana mpon.. yg lain2 ttp best... ttp mghiburkn...

    ردحذف
  10. Sepah kaya jugak sebab sorang dapat 100 000 lebih jugak. heee. tapi jozan macam kureng sikit malam tadi. sepah best gila lagi2 part Dafi keluar tuh. terbaik. aku tengok dekat medan selera time dafi keluar serius semua orang jerit. haha ! best2.

    ردحذف
  11. tahniah..
    tp kumpulan ni memang best.. teringat lakonan talkshow manisnya kurma ini.. hahaha.. memang fun!!

    ردحذف
  12. yup..sepah memang layak jadi juara maharaja lawak...(:

    ردحذف
  13. frust bila jozan tak dpt juara, hua hua. tp takpe, sepah mmg layak, sbb dyeorng pnya prsmbhan always constant je kan :D

    ردحذف
  14. Suka la siot sepah menang..Aku part Dafi tu memang lawak habis..Mati2 aku ingat diaorg nak panggil AC..rupenye Dafi..haha

    ردحذف
  15. betul tu hans, nabil lah yg paling untung, dia bolot sorang2 jer..

    ردحذف
  16. erkk, tu best sorang2 tu. tngok tennis dgn badminton laa, single gak hadiah paling lumayan. not to mention golf

    ردحذف
  17. Fuh!!! rm350k! Sorang dapat rm100k pun dah kaya dah. Masuk ASB, makan dividen jek. Hahaha...

    ردحذف
  18. sepah memang layak menang! underdogs beb! tapi nabil gak paling kaya wahahaha

    ردحذف
  19. xpala jozan kalah..jozan tetap di hati hehe

    ردحذف
  20. haha..nabil paling untung..tapi sepah paling hebat :)

    ردحذف

إرسال تعليق

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

أحدث أقدم