Entri Niew Mengadew - Ngadew Lerw

Assalammualaikum dan salam sejahterew kepadew semuew pembacew blog Hans! Ari nih sajew jerw lerw Hans nak naip ngadew - ngadew cikit! Bolew taks? Alarhhh!! Nakan tak bolew kuts? Bolewh lerw!! Ariew niew Hans sekaliew lagiewh berpeluang mamam coklat memanjang taww! Shukew shangat cebab apat mam coklat banyak - banyak cam tadiew!




Tadiew mase Hans ngah unggu waktu nak alik tu kans Hans rasew muhsan shangat - shangat lerw awaks! Memang Hans tak sabaw betul lerw nak alik umah tadiew! Jadi, cebab Hans busan jerw tak taw nak wat perw kan dekat pejabat jadiew Hans pun tegow lerw sorang budaks niew dekat facebook! Hah! Dah tu samer - samer lerw merepeks nyerw! Hans sukew lerw taip perkataan adew huruf W niewh! Tapi Hans tahuew mesti amai orang rasew macam naks lempang manjew jerw dekat Hans kans sebab taip cengginiew! Hehehehe! Ase - ase nyerw kowang semue shukew tak Hans taip camniewh? Shukew taks?


P/S : Mencik Taw Bilerw Taip Camniewh!! Tak Shukew Lerw Awaks! (:-P)


33 تعليقات

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. Yuksss!! geliss la syayew awaks types macam nih..kaha3

    ردحذف
  2. A Samad Said tengok tulisan camtu mesti dia tak nak hidup dah kat dunia ni.

    ردحذف
  3. serba salah saya nak baca tulisan camneh . haha

    ردحذف
  4. haha ;D memag gatei bunyikknye la hans~

    ردحذف
  5. haha ;D memag gatei bunyikknye la hans~

    ردحذف
  6. yeleww..rasew na lempang lelajuww jew leww..

    arghh..nk tercabut dagu dibueknyo..

    ردحذف
  7. alolorrr, nyampah je aku dengan entry nie. hehe :)

    ردحذف
  8. ni aku pun kalah. Nah, aku bagi title gedix kat kau ari ni -___-"

    xyah eja gtu leh? grrr

    ردحذف
  9. kitew sukew entri niew...sukew angat angat...sapew lew agak nyew budak yg hans chat dlm fb tuew....hakshaks

    ردحذف
  10. eiuewwwwwww! terbelit lidah nak baca satu satu. manjeewwww sangat lewww cam gituewwww=D Ahahaha =D

    ردحذف
  11. rasew lidah ngan bibir ni mucung gilew jer bacew blog niew..

    p/s:cubit2 juga hans ni karang.

    ردحذف
  12. xperwww dilayan..hewhewhewwww..
    lama2 muncung bole jadi tmpat sangkut baju da. =.=

    ردحذف
  13. mak aih..gediwk sunggoh ayat2 ni,tak shukerw!ahahaha..

    ردحذف
  14. amboih juling sekejap gua nak baca. hahaha.

    ردحذف
  15. memang rasa nak lempang sekarang./.. tegeliat lidah aku tau x... haha

    ردحذف
  16. hahahaha! kelakar giler. berair mata dok gelak. :D

    ردحذف
  17. sweetnya hans klu taip mcm ni. hahahahaha

    ردحذف
  18. kes gg bwh budak tu kedepan sikit...tu byk w

    ردحذف
  19. baca ayat pertama pastu terus komen kat sini... saya tak paham ...haha..

    ردحذف
  20. tergeliat lidah clara bce.. hahaha..

    mmg mngde2 entru nieh.. Euww.. hahaha

    ردحذف
  21. ish2 agk2 bebudak skolah yg suke tulis cmni xrasa susah ke??

    ردحذف
  22. sesungguhnya aku tak paham ape ko tulis ni hans...meyampahhhhhhh

    ردحذف
  23. tergeliat lidah sampai x leh ckp.. hehehe.. nyampah!

    ردحذف
  24. bukan setakat susah nak baca. bukan nak taip pon susah ke? hahaha !

    ردحذف
  25. Kalau Adik Aku Tulis @ Sms Macam Ni..
    Memang P.E.L.E.M.P.A.N.G Makan Die..

    ردحذف

إرسال تعليق

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

أحدث أقدم