Hans Comix : (Sepah The Movie) Setia Hujung Nyawa

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua! Ini adalah Hans Comix terbaru selepas dah lama gua tak update entry Hans Comix. Sekadar gurauan dan semoga anda semua terhibur dan mendapat serba sedikit ilmu atau pengajaran daripada kisah ini! 




P/S : Berjanji itu mudah tetapi menunaikannya itu susah kerana berjanji itu hanya menggunakan mulut. Tetapi, menunaikannya itu menggunakan pergerakan anggota badan.

P/S Lagi : Rasulullah S.A.W di dalam hadis baginda telah mempercirikan golongan munafiq dengan tiga ciri utama. Dan antara ciri itu ialah memungkiri janji apabila telah berjanji.

"Tanda-tanda munafiq ada tiga. Apabila berbicara, dia dusta. Apabila berjanji, dia mungkiri. Apabila dipercayai, dia khianat" (HR.Muslim). - SUMBER


39 تعليقات

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

  1. malu nak mengaku peminat setia drama 'Setia Hujung NYawa' hahaha..

    Kan senang mengaku terus ,.
    Yup , memang betol berjanji itu mudah untuk menunaikannya memanglah payah . Lebih baik tak payah berjanji . =)

    ردحذف
  2. assalam..
    ehem mama pun layan setia hujung nyawa mcm shuib.. :)

    ردحذف
  3. Haha kelakar.. Tapi bila pula shuib jd bujang.. Makan hati siti sarah nnt.. Hihi

    BY: DJ dan CHEF
    (djdanchef.blogspot.com)
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ردحذف
    الردود
    1. hahaha
      ini Shuib komik
      kalau Shuib betul mana ada bujang
      hahaha

      حذف
  4. sheqynne peminat setia hujung nyawa . melting woo tgk zain hakimi . hehehe .

    ردحذف
  5. ini semua poyo !! haha. amboi semata-mata citer SETIA HUJUNG NYAWA.

    ردحذف
  6. ala..tak layan pun drama tu..
    tak de masa la nak tengok..
    best sangt ke??
    akak ni kurang minat drama berepisod ni..cepat boring..hehhe

    ردحذف
  7. ini semua boyo..!
    adeh..sabo jelah..!

    ردحذف
  8. dlu aku minat giler kat JEP! hahahaa.. btw, aku baru je nk berjinak2 layan Setia hujung Nyawa tu.. slow laaa cita tu.. mst ko layan cita tu kan Hans? hahaha.. jiwang!

    ردحذف
    الردود
    1. aku layan semua cerita tak kisah cerita tu jiwang ker seram ke komedi ke or perlu berfikir...

      حذف
  9. kahkahkahkahkahkah.. gila setia hujung nyawa ghopenya. heh ak memang tak lah nak layan drama jiwang cenggitu. kalo ak layan drama cenggitu, org kata buang tebiat. haha

    ردحذف
    الردود
    1. buat apa nak dengar cakap semua orang
      relaks sudah...hoho

      حذف
  10. cerita setia dihujung nyawa ni memang popular ye.. ena tak tengok pun cerita ni.. huuu

    ردحذف
  11. HAHAHAH..demimu setia hujung nyawa..

    ردحذف
  12. akak pun tersuka tengok cerita tu huhu

    ردحذف
  13. layan jugak cerita ni...hehe. tak dapat la nak ganti tempat Shuib. eh?!

    ردحذف
  14. Fokus pada mesej hans tu.gelak2 gak.haha

    ردحذف
  15. tengok muka suib jer dah nak tergelak..hahah

    ردحذف
  16. Hehe . kretifnyee.
    Salam maulidur rasul ye ;)

    ردحذف

إرسال تعليق

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

أحدث أقدم