5 Sebab Anda Wajib Beli Produk Makanan Daripada Bunchips

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca blog www.hanshanis.com sekalian. Kali ini Hans memang teruja nak berkongsi dengan anda semua tentang 6 produk makanan yang cukup sedap dimana Hans sendiri telah mencuba dengan menikmatinya di rumah sepanjang PKP ini. Produk-produk makanan tersebut Hans telah dapatkan melalui pihak Bunchips dimana Hans memang wajibkan anda semua untuk cuba sendiri semua produk yang mereka jual. 


SEDAP BETUL DENGAN KEJU MELIMPAH KELUAR


Serius memang sedap sungguh semua produk makanan yang dijual oleh pihak Bunchips ini dimana Hans rasa sangat berbaloi untuk anda beli dan rasai sendiri bersama ahli keluarga atau rakan-rakan anda. Hans sendiri telah mencuba 6 produk makanan yang dijual oleh Bunchips iaitu:


1) Risol Smoke Beef

2) Risol Daging Cheese

3) Risol Ayam Cheese

4) Popia Cheese Beger

5) Chicken Carbonara Roll

6) Sardin Roll


VIDEO REVIEW PRODUK MAKAN BUNCHIPS BOLEH DITONTON DISINI


Ada 5 sebab yang membuatkan Hans jatuh cinta dengan Produk-Produk Makanan Daripada Bunchips ini iaitu:

1. Kuantiti inti di dalam setiap produk memang banyak dan cukup untuk mengenyangkan perut Hans yang memang suka makan banyak ini. Serius padat! 

2. Kuantiti keju di dalam produk seperti Risoles yang cukup mewah. Kalau tengah goreng tu nampak keju melimpah jer keluar. Memang puas hati makan tambah-tambah kalau anda memang hantu keju!

3. Produk seperti Sardin Roll dihasilkan sendiri menggunakan inti yang segar dan semestinya sedap. Goreng sebungkus mesti rasa nak goreng bungkusan kedua!

4. Kuantiti makanan yang boleh dikatakan banyak di dalam satu bekas serta pembungkusan produk yang kemas dan mudah disimpan di dalam peti sejuk.

5. Harga yang Hans boleh katakan sangat murah jika dilihat pada kuantiti makanan yang ada di dalam setiap bungkusan. 


HANS MEMANG SUKA GORENG GARING-GARING MACAM NIH! SEDAPNYA!!


Serius anda semua yang sedang membaca sekarang wajib beli dan rasai sendiri keenakan produk-produk makanan daripada Bunchips. Serius anda pasti tidak akan akan menyesal sebab semua produk makan mereka sedap-sedap belaka. Dibawah Hans kongsikan info-info sebagai rujukan anda untuk memudahkan urusan tempahan dan pembelian. Selamat menjamu selera!

❤️SYARIKAT:
Bunchips food

🛣️ALAMAT:
-Bunchips Telok Panglima Garang
-RisolesMy Telok Panglima Garang

PRODUK & HARGA 1 BEKAS:
Risol Smoke Beef : RM15 (8 Biji)
Risol Daging Cheese : RM15 (10 Biji)
Risol Ayam Cheese : RM15 (10 Biji)
Popia Cheese Beger : RM10 (8 Biji - Percuma Sos Thai)
Chicken Carbonara Roll : RM7 (8Biji)
Sardin Roll: RM7 (10biji)

WAKTU PENGHANTARAN:
Isnin - Jumaat(8pm-10pm)
Sabtu - Ahad (8am-10pm)
*Syarat Mengikut Kawasan
.
🛵PENGHANTARAN:
Seluruh Semenanjung Mengikut Syarat
.
📞WHATSAPPS:

Instagram:

Facebook:


12 Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Catat Ulasan

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com

Terbaru Lebih lama