Sabtu, 20 September 2008

10 Perkara Yang Memalukan!!

1. Terjatuh dari kerusi(kaki kerusi lembik) sewaktu di cafe, kedai makan atau restoran!

2. Terjatuh atau tersadung di tangga atau sewaktu berjalan!

3. Terlepas angin dengan kuatnya dan disedari orang ramai!

4. Kereta yang dipandu mati di depan traffic light dan hon kereta dari belakang berbunyi bertalu-talu!

5. Bercerita atau menegakkan sesuatu fakta dengan penuh confident tetapi akhirnya tersalah atau tersilap memberi fakta!

6. Tahi hidung terkeluar tanpa disedari!

7. Berbual dengan member dan akhirnya tersedar berborak seorang diri sedangkan member-member yang lain di belakang membelek barang!

8. Dengan yakin dan beraninya menegur manusia yang disangka dikenali tapi akhirnya tersalah orang!

9. Tersilap memakai kasut atau selipar yang berbeza sewaktu ke kelas!

10. Membuat lawak atau mahu orang ketawa tapi semua orang diam membisu!!

Apa perkara yang memalukan korang??Silalah kongsi!!

P/S: Kadang - Kadang Benda Yang Memalukan Ini Amat Menggembirakan Hati!!

14 ulasan:

  1. kuih macam mana tu?
    terlebih koko bukan sedap ke?
    huhu

    BalasPadam
  2. terkentut volume 5 time dalam dewan yang sunyi.. hbs sume tgk muke kiter...

    leh merah pdm di buatnyer..

    tu bkn pengalamn yer.. ape yg terfikir je.. huhuuh

    BalasPadam
  3. aku tahu tu pengalaman ko!!
    ngaku jer la

    BalasPadam
  4. aku pernah salah tegur org.
    konfiden gile time kt pizza hut.
    aku p tegur bdk ni rupanya silap org..uhUh~

    lepas kuar tu byk kali plk terserempak ngn depa.ciss

    maluu siot!~ ;(

    BalasPadam
  5. haha3
    sama la
    aku ada pengalaman macam tu juga
    memang memalukan!!

    BalasPadam
  6. hahaha hans nie kisah ko ke..
    emm mmg memalukan

    BalasPadam
  7. bukan semua la
    yg tahi hidung tu aku xpenah la plak..
    ada la yg sikit2 dalam pengalaman ak
    yg lebey nya pengalaman member2

    BalasPadam
  8. haha. terlepas angin memang memalukan.

    BalasPadam
  9. pengalaman aku?

    tgk Rigeni catwalk kat tepi sungai!

    -culture shock-

    LOLZ

    BalasPadam
  10. biasa la tu dickie...
    xmacam ko...
    confident pakai tudung....
    haha3

    BalasPadam
  11. izzad? sengkool...24 September 2008 2:21 PTG

    pergi ke class tanpa menutup zip sluar.

    BalasPadam
  12. salah tegur orang tu mmg perkara memalikan yg mmg slalu aku x sengaja terbuat.. ssh jgk jd friendly ni kn?? yakin diri je.. huhu~

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com