Isnin, 28 Disember 2009

Teka Teki Minggu Ini!

Saya mempunyai 5 mata, 8 kaki, 6 tangan, 3 mulut dan 4 telinga.

Apakah saya?

P/S : Kalau Korang Boleh Jawab Dengan Betul Memang Korang Hebat!!

35 ulasan:

  1. makcik-makcik yang kuat mengumpat.
    *macam ank*

    BalasPadam
  2. give up...giv up....
    kena kembali ke sekolah...
    tanya cikgu bio..apa ka jadah ni...

    aku kembali ke sekolah bukan kampus sbb tmpat aku blajar di panggil school of health scn..haha!!

    BalasPadam
  3. jin mate 5, 8 kaki, 6 tangan, 3 mulut n 4 telinge.. he3

    BalasPadam
  4. PENIPU!!!!!!!!
    mane ade makhluk yg ade
    5 mata, 8 kaki, 6 tangan, 3 mulut dan 4 telinga!

    BalasPadam
  5. gi kuil keling..ko akan jumpe patung2 cam yang ko mention lam teka teki..pilih je nak bntuk pe..hik hik..

    BalasPadam
  6. Hahahaha.. Jawapannya, ko kan hans.. Ahaks.. Betul tak betul tak??? Hadiah maner?? Kondifen jek aku jawab.. Hahaha.. ;p

    BalasPadam
  7. x men, karakter baru ciptaan kau.hahah

    BalasPadam
  8. ntahle,.
    lemah btol bab2 teka teki nihh

    BalasPadam
  9. alamak... dah puas pikiaq tp tak dpt2 jugak jawapannya

    BalasPadam
  10. duhh.. give up..
    cepat la bagitau jawapan~!
    ;)

    BalasPadam
  11. gapo jwpn neh..
    xleh pk den..
    huh

    BalasPadam
  12. alien.
    kongkang.
    ni jawapan kawan2 aku.
    jawapan aku : tak tawu~

    BalasPadam
  13. kau panggil aku hebat baru aku cuba jawab.hadiah hebat sekali kasi aku dulu.

    BalasPadam
  14. ape erKK???
    xterpkir lagi la..
    mcm penh dgr soalan ni..
    tapi dimana ya??

    BalasPadam
  15. ape erKK???
    xterpkir lagi la..
    mcm penh dgr soalan ni..
    tapi dimana ya??

    BalasPadam
  16. uish.. gue tak pandai teka-teki neh

    BalasPadam
  17. mana ada menatang mata 5..
    muhung aih ang ni

    BalasPadam
  18. HOHOHO, pndai ye nak kelentong org. haha.

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com