Sabtu, 30 Januari 2010

Kau Buatlah Macam Mana Pun! Mereka Akan Tetap Merokok!

















P/S : Iklan Mana Paling Best? Hahaha!

8 ulasan:

  1. yg 1st & last aku suke!!!! hahaha

    BalasPadam
  2. yg first... wahaha...
    mmg sound direct lew...

    BalasPadam
  3. yang first and the last one tu paling cool.

    BalasPadam
  4. tunjuk la gambar ape pun yang menakutkan mereka kat mancis 2, mereka xkan berhenti merokok.. coz mereka dah ketagih.. :)

    psst: Miliki buku2 ilmiaah karangan ikon2 terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Norbahyah, Dr. Irfan Khairi dan lain2 lagi di http://stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

    BalasPadam
  5. wah beshbesh
    lg besh
    klu owng merokok skali
    terus mati
    nmpak sket effect dia
    =))

    BalasPadam
  6. org yg merokok ni awet muda..
    sebab mereka xsempat tua..
    hahahhaa...

    BalasPadam
  7. hahaha,
    ko buat ad, or berceramah diorng xkan henti.

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.