Jumaat, 8 Januari 2010

PTPTN..................

Aku mendapat info bahawa aku dalam kelompok kedua yang bermaksud aku akan mendapat pinjaman PTPTN pada bulan 3 ini.

Jadi, aku membayangkan berbagai - bagai perkara pelik seperti :-

1) Aku mati akibat kecederaan teruk selepas terjatuh dari tangga akibat kelaparan melampau.

2) Aku mengikat perut dengan batu seperti cerita - cerita zaman nabi.

3) Aku menjadi zombie buat pertama kali dalam hidup.

4) Aku dimasukkan ke hospital dan dimasukkan air dalam badan kerana kekurangan zat.

5) Aku berpuasa tanpa membuka puasa aku selepas maghrib.

Asal semuanya berkaitan makanan? Sebab makan itu penting untuk hidup. Hahaha. Adoi, aku rindu nak makan free dalam kuantiti yang melampau yakni makan di rumah.

P/S : Pakcik Razman..Belanja Aku Makan Dekat Barra. Iylienaz....Belanja Aku Makan Dekat KFC...Hahahaha!

22 ulasan:

  1. baru nak bw ank p umah 4 musim.
    main salji sana. ank xda duit, xjd lh. hahahah.

    BalasPadam
  2. amboi2 hans ko......

    cuba2 ko baca n3 akak ni,
    baru ko rasa syukur jer leh makan meggi free pun,
    hakhakhak...

    http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/01/air-mata-cikgu.html

    BalasPadam
  3. sabo je la ea..
    pe agy wt la jual2..
    haha..

    BalasPadam
  4. wei.. aku xde PTPTn bole je idup... hahaha.. makan biskut ngan air kosong je.. haha

    BalasPadam
  5. mkn!mkn!aku pon ske mkn!!
    hehe.,

    BalasPadam
  6. adusss.. biar betik.. hans br nak apply ke?? before this mmg dh dpt.. juz tgh tggu duit masuk utk sem ni?

    BalasPadam
  7. hahahaha

    ko senasib ngan aku...

    aku dlm bln 3 nih jugak br masuk

    hahahahaha

    last week aku pokai trus

    ade rm2 ja

    seb bek la elaun yang aku wat keje luar 3 ari 2 week sebelum tu dapat..

    kalo x....kelapran ah...

    mmg kelaparan pon kejap

    BalasPadam
  8. nak ikot gi makan gak~
    pakcik razman~
    blanje la aku sekali

    BalasPadam
  9. ahah!
    jpa pon lambat duh!
    T_________T

    BalasPadam
  10. hahaha..

    sabo2..

    ak leh blanje angin jewk lew..

    BalasPadam
  11. lorh..lambatnye.xpe.nanti aku balik umah aku belanje ko makan kopok lekor eh...
    * pi try minx duit zakat.tp jgn wat gune yg bukan2.

    BalasPadam
  12. kesian... xpe nnt dh dpt ptptn, mencekik puas2 k :)

    BalasPadam
  13. habeh la kau..
    kalau tak baya xleh g nengok awek bogel kat obesi ar..
    muahahaha

    BalasPadam
  14. pika : mana umah 4 musim tu?

    iyllienaz : hahaa..betul kah?jom

    bluecity : maggi xbagus untuk kesihatan

    wan sheva : aku jual cokodok la pasnih...3biji RM5...ok x?

    chah : aku pun idop jer skrg

    master teddy : haha..makan untuk hidup

    zuewairy : dah lama dah apply tapi dapat waktu tu juga

    mililara : hahaha...aku dah kurus dah kut

    abelong : hahaha..nasib ko da duit elaun

    ayu : sibuk jer ko kan?haha

    siv : hahaha

    ghostone : hahaha..xpayah belanja..aku dapat free je angin tu..

    cik memy : nak minta sem depan la zakat tu

    arieza : takut xsempat cekik dah jadi macam dalam angan2 tu..haha

    acap : ceit...

    BalasPadam
  15. oo.. patut la ari tu kemain banyak beno die makan kat umah.
    cenggini rupenye..

    hehe.. meh datang umah..
    saye wat kek..

    BalasPadam
  16. keja la part time kat kedai makan..mintak makan free banyak2 sebagai gaji..huhu

    BalasPadam
  17. haha..semua kemungkinan tu takkan berlaku kot.haha..
    sabar la ea..ada jalan keluar bg masalah-masalah tu

    BalasPadam
  18. boleh diet klu x mkn nasi 3 bulan..
    hahahaha

    BalasPadam
  19. Edriena : kek?sikit2..haha

    Nursarah : nak keje part time apa..bz kut...

    Iqbal : insyaallah

    Zack : haha..itula pasal

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com