Isnin, 11 Januari 2010

Sila Panggil Gua Sifu Hans Atau Master Hans!

Ramalan aku untuk Juara Lagu semalam semuanya tepat.

Jadi, sila panggil aku seperti di atas.

Hahaha.

Entry nih tak ada point pun sebenarnya.

Saja aku menyemak jer.

22 ulasan:

  1. gua panggil lu bro hans je la
    or yo-hans
    kekekee

    erk888.blogspot.com

    BalasPadam
  2. baeklah sifu! ahaha!

    http://tanpanamahati.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. heh tak mau laa!
    mmg ramai yg menjangka mereka2 itu menang :P

    BalasPadam
  4. bro hans,atau shah rukh hans??? heee

    BalasPadam
  5. aku tak minat n tak tgk pon

    BalasPadam
  6. cne leh tau? tilik gne ape ni? :)

    BalasPadam
  7. hehehe.taun dpn ko boleh jadi juri.

    BalasPadam
  8. sifu hans ekk

    ke...tok nujum???

    ekekeke sis guwau je tuu...

    anyway,sis x tgk pun itu ajl..huhuhuu..hrpkn ulangn je ler..

    BalasPadam
  9. tere nye sifu!

    aku ske aizat tapi aku igt bunkface yg menang.
    skali memang aizat menang!
    yay!

    :)

    BalasPadam
  10. boleh buka kedai Feng Shui lepas ni weyh..
    hahaha

    BalasPadam
  11. panngil SIPUT hans bleh??? haha..larik!!! ;p

    BalasPadam
  12. taun dpn aku pnggl jd juri k...=)

    BalasPadam
  13. Menye,mak?
    Semaknya...semaknya...he..he...




    ckLah pun mengadap TV juga semalam....


    I Go....memang sedap!

    BalasPadam
  14. nasib baik xpaksa panggil hans isaac..

    kal0 x da lama ku muntah

    BalasPadam
  15. Oh sifu hans.. Haha.. Yg penting ku suke segalanya tntang AJL smalam.. Ngeee. ;)

    BalasPadam
  16. alamak.

    ak plak x tepat..

    ak teka siti..

    sedeyh...

    BalasPadam
  17. yeah ... ramalan wa pulak .. "TIDAK BENAR BELAKA"


    >>_______<<


    SILA GELAR WA SIVAJI D BOS PADAYAPPA!

    BalasPadam
  18. sifu tongga! hahaha an an an? hehe

    BalasPadam

Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan, tajaan, kolobarasi dan jemputan boleh hubungi saya melalui email mohamadhanisismail@gmail.com