Isnin, 5 April 2010

Duit Nuffnang Aku Melonjak Gila Sebelum Nuffnang Memberi Amaran Keras

Alhamdulillah sebab nuffnang lambat bagi amaran pada blogger yang rajin click iklan nuffnang. So, sekarang dah boleh cash dah. Hahaha. Terkejut jugalah peningkatan yang mendadak walaupun lepas nih tahu dah tak akan dapat macam nih dah. Tak kisahlah.

Terima kasihlah pada semua yang rajin click kan yer. Dan alhamdulillah test tadi berjalan dengan lancar. Insyaallah mengharapkan dapat A+. Gila target nak tinggi. Hehehe.

Apa - apapun nak wat assignment sambil melayari muka buku ehhh silap facebook...sebab mukabuku dah memang betul - betul wujud. Hehehe. Assalammualaikum

13 ulasan:

  1. wah..lebat lah ye..! good for u hann! :)

    BalasPadam
  2. best la ekkkk.. Nurul entah bila dpt merasa..hahaha.. ;p

    BalasPadam
  3. woowwww..
    kagum..~
    nak jugak cek..:(

    BalasPadam
  4. bestlah...blhla belanje....

    BalasPadam
  5. beshnyew..
    ko lanje la ak..

    BalasPadam
  6. saja nak tulis jgan banned aye plak yer..
    'nothing is free in this world'

    adios

    BalasPadam
  7. huiyoo
    dalam seminggu leh dpt cashout trus
    huii
    hebat naaaa

    BalasPadam
  8. wewittttttttttttt !

    nak jugakkkkkkkkkkk~

    BalasPadam
  9. pergh...manthop..ko mmg manthop lagi kacak...kita kawan kan...he3...bila dah cash out tu..10% ek...ahahha

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com