Jumaat, 16 April 2010

Hahaha....Ramai Giler Cuak Dengan Entry Sebelum Nih...

Gua sajalah buat tajuk bertentangan dengan hal sebenar...Hahaha.

Kalau gua tulis pic seram mesti ramai takut mau tengok...

So,gua saja tulis pic yang lucu yang buat orang ketawa guling - guling....

Akibatnya ramai tak dapat tidur dengan lena semalam....

Ekekekeke....sorry lah yer....hehehehe

Selamat bersubuh!!

P/S : Sonok Tengok Buffered Earning Nuff Gua...Thanks Semua.

Haiya Ala Solahhhh.

7 ulasan:

  1. ko buat entry nie aku baru tengok ngee~

    BalasPadam
  2. hahaha kau bwk blek antu tuh tdo umah ke?

    BalasPadam
  3. msti ko dah kaye raye nihhh

    BalasPadam
  4. byk dh duit nuff tu!blnje karipap!

    BalasPadam
  5. huhu..x tgk lg..so no feelings..hehe

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.