Isnin, 12 April 2010

Lapar Gila Tapi Tak Ada Selera Nak Makan

Aku memang dah tak normal ker sebagai seorang manusia yang kacak?

Adoi!!! Tak faham lah aku.....

Masa untuk menyiapkan assignment...doakan kejayaan gua!

9 ulasan:

  1. Banyak dapat duit iklan yerk..

    BalasPadam
  2. aku tak dapat kaitan antara tajuk post hang dgn isi dalam..

    hahaha

    BalasPadam
  3. ko kacak aku comel okay!

    motif??










    takde.saje.











    hakhak

    BalasPadam
  4. aik pelik, hari tu dok kata selera bertambah2.. ermmm

    BalasPadam
  5. ko makan ler roti ker biskut ker...nanti tak ler perut asyik berbunyi nanti..lagipon karang ko perut ko sakit...ko tanggung ler azab perut yg memulas..jom teh tarik bro..

    BalasPadam
  6. mungkin sebenanya ko mempunyai masalah lapar gile tapi malas gile nak kua pegi beli makanan

    BalasPadam
  7. hencem ke ko??
    wkakakaka
    jawab2..
    :)

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.