Rabu, 14 April 2010

Listening Mandarin Hancur

Hancurrrrrrrrrrrrrr

Tensionnnnn

16 ulasan:

  1. erk dh hbs ke exam listening tu? awl pg dh exam? huhu sbr sbr...

    BalasPadam
  2. apesal tjuk mandarin? ko ambik subjek mandarin ke? ape2pun gudluck...

    BalasPadam
  3. erkkk...jgn tension benda nak jadi bukan kita mintak..jom minum sirap bg sejuk badan

    BalasPadam
  4. dun worry..markah tok quiz and video kan ade agy..cheers!!

    BalasPadam
  5. lek33,.,


    ambik sbjek mndarin ek,.


    cikti pon ambik jgk dlu,.,
    gila jgk,.,

    tp buleh A jgk dua2 sem,.
    haha,.,.

    BalasPadam
  6. kamu ni hans, cemana leh alpa ni.. rugilah hans

    hans, ni hau ma? :P

    BalasPadam
  7. x pe fokus kt writing ye ;p
    best bljr mandarin ;p

    BalasPadam
  8. pi dgr lagu dunia belum berakhir hans....lalalallaa

    BalasPadam
  9. aku listening test spanish!

    dok depan tp telinga xclear!

    hancur gak.. hahaha

    BalasPadam
  10. bahasa ibunda pun bole hancur ke?


    lalala

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.