Ahad, 4 April 2010

Mengantuk Betul Walaupun Tidur Awal

Awal tu taklah awal macam pukul 10 malam tapi kiranya awal lah daripada biasa.

Tetapi, masih juga mengantuk. Adoi. Tidur baliklah.

4 ulasan:

  1. betul la.. makin awal kita tdo, makin ngantok plak.. tpi kalu tdo lewat ok jer.. blh bgun awal..

    BalasPadam
  2. tidurlah! esok baru bangun!

    BalasPadam
  3. hahahah hans..aku tdo dari ptg pon still mengantuk tahap gaban dow

    BalasPadam

Jika ada sebarang pertanyaan atau persoalan, boleh email kan kepada saya di mohamadhanisismail@gmail.com

Jika berminat ingin bekerjasama dengan pemilik blog ini melalui ulasan @ review berkaitan pelancongan, hotel, makanan atau apa-apa yang berkaitan juga amatlah digalakkan untuk berhubung dengan saya melalui email juga.