Isnin, 26 April 2010

Owh Damn.....Aku Demam

Dah lah esok exam.....

Tiba - tiba rasa hari nih tak sihat.....

Tension gila....

Doakan aku mampu study dan cepat sembuh yer...

Risaunya esok exam....

Takutnya kalau kena denggi......

P/S : Doakan Aku Selalu Yer.

21 ulasan:

  1. tu la kan syah alam ni kws denggi..hope bukan la

    BalasPadam
  2. get well soon hans
    insyaAllah tade pape

    BalasPadam
  3. gd luck hans.. saya dah merdeka.. tungu bukak sem baru.. berada di u mana??

    ya Allah ya tuhan ku.. kau sembuhkan lah hans sebab esok dia nak exam.. amin.....

    BalasPadam
  4. semoga cepat sembuh n gud luck sok :)

    BalasPadam
  5. ameeenn...

    tukang aminkan doa mimi je...hehe

    ko tau tak doa orang sakit tu mustajab...so, sila doakan aku sekali...:)

    get well soon bro.

    BalasPadam
  6. alaa ciannye kt pakcik hans..jgn lupe mkn obat..pastuh ble da smboh bole mkn coki2 lg..huhhuu

    BalasPadam
  7. jangan kata denggi... think positif.. aqu demam gak.. buat rutin macam biasa... nanti die gone.. :)

    Comment my new entry gak..klik sini laju-laju



    BalasPadam
  8. slmt berpeksa ^__*

    pegi study la!
    minum byk cket air.

    BalasPadam
  9. gud luck & jangan malas makan ubat. smoga cepat sembuh

    BalasPadam
  10. All da best Hans!
    cian die demam...
    mesti tak selesa...

    BalasPadam
  11. relax hans!!!
    makan ubat n vitamin banyak2 ek!!
    fokus2!!
    gud luck dude!!!

    BalasPadam
  12. Yeer,,smoga ko cepat sihat..

    BalasPadam
  13. hans,
    lawa blog baru..

    moga sembuh dan boleh study dengan jayanya..

    g klinik..
    kot2 deman (denggi).

    hehati & gud health..

    BalasPadam
  14. makan penadol bro...ke ko demam kat maya

    BalasPadam
  15. lama tak makan kenduri bai hahaha. amin hendak nya sihat bro

    BalasPadam
  16. InsyaAllah kami akan doakan.Saje aku nak share,nak ingatkan.Aku taw korang dah tahu pasal hadis ni..

    'Bila kita mendoakan kebaikan kpd saudara kita,Allah akan hantar malaikat-malaikat untuk mendoakan kita pula'..Subhanallah... Aku nak malaikat doakan aku,dan aku nak jugak ko doakan aku hans..jazakallah khair~

    BalasPadam
  17. tido awal hans.
    all the best tom k...
    :)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com