Sabtu, 30 Oktober 2010

Apa Sebenarnya Maksud Nasi Lemak Pada Pandangan Anda?

Setiap hari bila aku buka laman web nuffnang dan lihat dekat KEYWORDS untuk hari nih...pasti akan ada satu keywords yang boleh dirumuskan sebagai keywords tetap dekat H.P.B Blog nih. Nak tahu apa keywords nya? Sila lihat bawah nih :-


Aku tak nafikan kadang - kadang aku nih manusia yang bersifat agak lurus sikit dalam sesetengah perkara. Bila aku tengok keyword nih setiap hari aku cuma terfikir mungkin diorang nak cari gambar nasi lemak. Sebab aku pun ada juga buat entry yang letak gambar nasi lemak atau menceritakan tentang kesedapan nasi lemak kak rock yang aku selalu beli bila aku bangun awal pagi.

Tiba - tiba apabila orang kecoh tentang dialog panas daripada filem melayu terbaru Cuti - Cuti Cinta yang berbunyi,"Nasi Lemak 50 Sen!" maka tiba - tiba aku teringat pasal keywords aku tu. Sebab setiap hari mesti keywords tu ada dan aku mula musykil.

Adakah mereka betul - betul maksudkan nasi lemak itu adalah yang ini.....


Atau pun nasi lemak yang dimaksudkan itu adalah dialog filem yang ini.....


Kalau yang mereka maksudkan adalah nasi lemak untuk gambar pertama...alhamdulillah! Tapi kalau mereka maksudkan nasi lemak tu seperti dialog dalam filem Cuti - Cuti Cinta...maka aku ada hadiah untuk mereka. Inilah hadiahnya :-



Hah! Amacam? Seksi tak? Korang usha lah gambar nih puas - puas! Haih! Macam - macam lah kan! Hahahahaha! Okaylah! Malam nih final piala Malaysia. Korang sokong Kelantan ker Negeri Sembilan?

P/S : Aku Sokong Pengadil! Kuikuikuikui!


Perhatian Semua :

Acer Aspire One untuk ANDA Miliki Secara PERCUMA!
Click Gambar Untuk Ke Link Contest!
Mai Join Lekas Sebelum Terlepas Peluang!

22 ulasan:

  1. aku rasa orang tu lapar. sebab tu dicarik gambar nasi lemak.

    BalasPadam
  2. orang tu nak cari resipi nasi lemak yang harga 50 sen je kot.
    erk.
    =_=!

    BalasPadam
  3. auuuwww!!! nasi lemak itu sungguh memikat selera... =p

    BalasPadam
  4. auuuwww!!! nasi lemak itu sungguh memikat selera... =p

    BalasPadam
  5. entah nasi lemak mana le diaorang maksudkan

    BalasPadam
  6. hmmm..lisa x paham sebenarnya entry pasal nasi lemak ni..bley,explain cket x??
    hehe..sorry...=)

    BalasPadam
  7. zikery : boleh jadi juga

    burn : amboi...panjang ketawanya...hahaha

    hizami : hahahaha...macam susah jer nak jumpa

    juliana : dah xlama xmakan nasi lemak daun pisang

    sharingfoz : itula persoalannya sekarang

    lisa : adess..cam mana nak terang ekk>?

    BalasPadam
  8. bergantung kepada individu cmna memahaminya

    BalasPadam
  9. camana aku tak gelak pjg, bg la negro yang taste sikit!!! hahaha
    *mmg bgus pun. duk cari benda bukan2 je. dorang ni bpegang pd prinsip "internet is for porn"

    BalasPadam
  10. hobin jang hobin! den sokong nogori! nasik lomak singgit stongah kak!

    BalasPadam
  11. haha pic las tu hans ke :P hehe, gurau je la awk kan lisa :)

    BalasPadam
  12. Setiap kali mama masak nasi lemak, sambal, telur rebus...wah anak bujang mama bleh makan sampai 3-4 pinggan. Bleh lecin sepiuk ...

    BalasPadam
  13. haha, ak ada gak org masuk search nasi lemak
    jumpa la sbb dh ada entri pasal nasi lemak ayam golek

    weh, blog ko ada nasi lemak apa? hak3

    BalasPadam
  14. fenomena nasi lemak agaknya sekarang

    BalasPadam
  15. hahahaha.. aku kenal dak baju merah tu. dah lama jugak add fb dia!! hahaha.. siap dia guna gmbar tu utk jd profile pic dia. lalala~

    keyword yang selalu masuk ke blog aku plak 'budak hensem'.. betul sangatlah dia masuk ke blog aku tu. hahaha..

    aku sokong pengulas je la untuk final ni. =P

    BalasPadam
  16. wow..
    besnye hadiah..
    hahah..
    tu da nasi lemak 1 ringgit dah..
    ahha..
    btw.
    aku sokong n9

    BalasPadam
  17. teringat nasi lemak pg tadi... nyam2..sedap...


    ada student aku ..kwn2 pggil dia ns lemak 3 hengget..tp siyes besar...oppss

    BalasPadam
  18. nasi lemak sekarang sedap2 kan hans hahaha

    BalasPadam
  19. nasi lemak 50 sen semakin pupus..paling murah pun seringgit..saya cakap pasal nasi lemak yang pertama ya..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com