Rabu, 16 Februari 2011

Saya Gemuk! Saya Okay! Hahaha!

Sebelum itu kepada sesiapa yang terasa dengan tajuk entry nih diharapkan buang segera perasaan itu sebab tajuk entry nih khusus untuk aku seorang jer yer! Okay! Apa - apapun, aku nak ucap berbanyak terima kasih kepada semua yang wish dan mendoakan kejayaan aku dalam kuiz mandarin tadi. Jadi, aku rasa - rasa aku jawab kuiz tadi semua betul(dengan yakinnya). Hehehehe! Wo zhu ni xiexie! Hohoho!




Lepas selesai menjawab kuiz tu tiba - tiba ada kawan lama sms aku kata dia nak bagi souvenir yang dia beli masa dia melancong ke Bali hari tu. Dah lama dia nak bagi tapi bila dia ada kelas aku pula tak ada kelas. Nak jumpa pula tak ada masa. Kadang - kadang bila masing - masing ada kelas dia pula lupa nak bawa ole - ole. Alhamdulillah! Tadi, dah berjumpa dengan dia dan dapatlah aku sebuah key-chain yang comel. Terima kasih Nunu Aisha.




Macam tahu - tahu jer aku suka kumpul key-chain. Xiexie Aisha xiaojie. Hohoho! Kebetulan masa jumpa si Aisha nih terjumpa lagi sorang kawan aku iaitu Wiya. Amboi! Dikatanya aku makin bulat! Arghhhhhhh! Penat kut aku berdiet! Eh, kejap! Bila aku diet? Kahkahkahkah! Tak kisahlah! Saya Gemuk! Saya Okay! Hahahaha! Malam nih insyaallah kalau jadi nak pergi mengketedarah durian bersama kawan lama juga. Harap - harap impian menjadi kenyataan. Dah rasa lapaq sangat dah nak makan derian nih. Hahahaha!




Wokay! Kalau jadi makan durian nanti aku cerita perasaan makan durian plak. Kalau jadilah! Hopefully! Chow!


Jom Join Contest Pertama Blog Hans

27 ulasan:

  1. yay...tak pe tak kisah pon...saya pon gumuks juge... gumuks itew cumelll....!

    BalasPadam
  2. gemok ke? tak penah jumpe agy.
    aku comel tembam XD

    nak duriaaaaaaannnnnnnnnnnnn!!

    BalasPadam
  3. kalu kerempeng keding sgt nnt tak best plak

    BalasPadam
  4. cik muda : betul2...hohoho

    mra : durian?gi beli sendiri lah..haha

    neyra : kehkehkeh

    BalasPadam
  5. sy pon gemok..tp sy comel
    sy gemok tp tak suke durian
    sy gemok tp ade org nk^^
    sy gemok tp pandai
    sy gemok to sy bahagia!

    BalasPadam
  6. amira : amboi...banyak betul saya gemuk...hahah

    BalasPadam
  7. Aku kurus, nak gemuk letih beb, makan macam2 xleh gemuk lagi..adoiii..

    BalasPadam
  8. depa semua paham ka 'mentekedarah' tu.. sopan skit.. kita orang utara..

    BalasPadam
  9. ada apa dgn gemuk? haha~ fizikal tak kekal bro! aku pown gemmok jugak!

    BalasPadam
  10. decrew : lepas kahwin nanti gemuk la tu...

    whoelses : who cares? nak sopan sikit apanya...bukan perkataan tu lucah pun...apadehal lah hang nih

    BalasPadam
  11. eh..skang ni musim derian ke?..tetiba terliuq pulak!..huhu

    BalasPadam
  12. x gemuk la..ok je..laki kurus sgt x elok..niesz suke yg mcm fahrin ahmad..haha..

    BalasPadam
  13. saye gemok

    tapi sy tak okey.

    huhuhu

    BalasPadam
  14. yang gemuk nak kurus yang kurus nak gemuk.so juz love urself.haha

    BalasPadam
  15. hahah.. aku bru nak sentap dgn kau.. kah3.. alahai aku xleh makan durian.. alergik.. selamat makan yerk..

    BalasPadam
  16. adoyai... duriannnn!!!! kena pi carik ni.. *gulp*

    BalasPadam
  17. gemok ke keding ke... heheheh dont care...asal hati eppy suda =)

    BalasPadam
  18. saya gemuk dan saya sgt2 la okeyh!!haha..
    *ok,tipu,sebenarnya tak!
    T__T

    BalasPadam
  19. kalau gemok ati senang, buncit kn seksi, hahahaha

    BalasPadam
  20. weyhhh durian tu bile weyhhhh??ko jgn tak ajak aku weyhhh..

    BalasPadam
  21. Gemuk yang sihat takper bro.. haha..

    BalasPadam
  22. bukan geuk tp sasa dan seksi hahahaha

    BalasPadam
  23. gemuk tak memudaratkan tak pe, nampak comel. =)
    tapi kalau gemuk sampai takde saiz baju, sampai naik tangga satu tingkat pun dan mengah-mengah, itu bahaya tu.
    yang penting badan sihat, otak cerdas, insyaAllah.

    BalasPadam
  24. bru cdng nak wat tjuk entry cm hans bwat...
    so xjd la...'heehhehhehe....
    aggp da tlis je la...

    BalasPadam
  25. weheee.. sori.. tak dak la halnya pulak ngan akak..

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com