Jumaat, 1 April 2011

Gua Dah Kurus!! Mitos Atau Realiti?

Hari nih dah masuk 4 hari dah gua mesti mandi lewat malam sebab sibuk gila dengan shooting dokumentari gua. Alhamdulillah, rakaman berjalan lancar dan esok insyaallah akan menyiapkan baki rakaman sebelum melangkah ke bahagian seterusnya iaitu penyunting atau editing.




Memang penat tapi sangat seronok sebab dapat belajar banyak benda baru, memperbaiki cara berkomunikasi dengan orang awam dan dapat banyak kenalan baru. Ilmu pun bertambah! Tiba - tiba rasa diri macam dah kurus sikit sebab setiap masa bergerak ke sana sini! Setiap masa angkat barang - barang produksi! Paling letih bila kena pegang boom mic! Memang berpeluh sudah gua walaupun dalam bilik berhawa dingin. Hohohoho!


 Tangan Aku Rasa Macam Nak Tercabut Jer
Pegang Boom Mic Nih Lama - Lama!!


Minggu nih memang gua fokus pada dokumentari gua! Minggu depan pula editing ditambah dengan final test dan presentation. Academic Writing gua tak bersentuh lagi! Kalau nak fikir semua memang gua stress sudah jadi gua buat - buat jer lah cool! Hahahaha!


 Bab Editing Nanti Pening Kepala Lah Pulak! Haih!


Apa - apapun, gua memang penat gila minggu nih! Jadi, gua nak tidur dulu! Terima kasih pada sesiapa yang ambil berat pasal gua walaupun gua dengan lu tak ada apa - apa hubungan kekeluargaan. Gua sangat - sangat berterima kasih berkenaan hal itu. Baiklah! Assalammualaikum dan salam sejahtera!

P/S : Gua Tak Sambut Dan Tak Berminat Dengan April Fool!!
Jadi, Tak Payah Susah - Susah Nak Kenakan Gua!

13 ulasan:

  1. wah shooting.. xpernh berada dlm situasi tu. apa2pun semoga terus sukses.. kerja mmg berlmbk.. aku pun sama..

    BalasPadam
  2. jap2...

    sejak bile ko gemuk? wakakaka

    BalasPadam
  3. seronoknya dapat shooting...alangkah sronoknya di zaman muda, dpt wat bda2 yg menarik~~~skrg pon muda lagi tau~~

    BalasPadam
  4. ooooo... dahla makin kurus, ade pengalaman shooting pulak tu! hehe!!

    BalasPadam
  5. wahhhh..besntnyer :)..hans sebe,ul ni badan berisi ker???..sorieyyy :P

    BalasPadam
  6. all the best bro...
    gua pun dah nak sampai ke pengakhiran dah ni...final year sgt bz...=)

    BalasPadam
  7. kurus ke hans?
    bukan selama ni dah kurus ke?

    buat filem dah?
    terer nya :)

    BalasPadam
  8. hans bangun weiii. wen dtg ni hehhe... lama tak dtg sini la hans... :p

    BalasPadam
  9. baguslah dah kurus..kurang sket tenaga nk bawak badan 2..hihihi

    BalasPadam
  10. Gud luck for your project..!!
    hope everything smooth and it will pay off your penat lelah..!


    =)

    PrettySugar - Cakes.Cupcakes.Cookies

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com