Ahad, 14 Ogos 2011

Kontest Menang Duit Raya

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Ada sebuah contest yang menarik hati gua untuk menyertainya disebabkan hadiah yang ditawarkan sangat lumayan yang jika dicampur - campur nilai semua hadiah tu mahu dekat RM1000 lebih sebab ramai betul penajanya. Syarat - syarat kontest pun tak lah menyusahkan. Jadi gua pun join lah Kontest Menang Duit Raya dibawah nih.



  • Nak Join Bolehlah Klik Banner Diatas
  • Tarikh Tutup 25/08/2011 Nih! (^_^)Y


Dibawah ini ialah produk VCO (VIRGIN COCONUT OIL) yang dijual oleh Puan Bee. Banyak kelebihan yang ditawarkan oleh produk ini antaranya menghilangkan parut, jerawat, mengurangkan berat badan, mengekalkan kesuburan dan pelbagai lagi yang khusus untuk wanita tetapi lelaki juga boleh menggunakannya. Untuk maklumat lanjut tentang kelebihan dan harga produk ini anda boleh klik gambar di bawah ini atau klik sahaja Entry Kebaikan Dan Khasiat VCO.

Produk VCO (VIRGIN COCONUT OIL)


Antara Hadiah - Hadiah Yang Ditawarkan Kepada Pemenang Kontest Ini Ialah :-

  • Barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150 dari Adamhaiqal blog
  • 3 license keys kaspersky internet security 1 user 1 year ( 2011 version )  dari blog oraitlah.com
  • Sebuah Hosting dari JOMhosting..100MB space ..5G Bandwidth Dari blogchips
  • 3 buah buku pendapatan melalui internet tajaan  my.mustafa
  • 1 set perfume untuk lelaki dan wanita, ( 2 set kesemuanya dari one drop @ perfume paradise ) (tukang sponsor minta dirahsiakan  :)  )
  • 2 Helai kain batik sarong serawak dari ummieross
  • Lapik pinggan dan table runner , hasil jahit tangan kraft dari CThoney ..
  • shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord 

*Hadiah Bakal Bertambah Jika Ada Tajaan Lagi

    Jadi, kepada sesiapa yang berminat nak join
    Kontest Menang Duit Raya


    Korang boleh klik di bawah untuk ke entry contest!
    KLIK SINI


    P/S : Jom Ramai - Ramai Join! (^_^)Y

    77 ulasan:

    1. terima kasih join ada pertambahan sponsor ..rezeki murah betui peserta kali ni .. ini pun masih berunding ada sponsor berminat ,... nant update ye

      BalasPadam
    2. gile ah hadiah . gempak siutttt :p

      BalasPadam
    3. good luck hans.

      anyway dah tgk captain amerika?saya ade buat sedikit review.

      BalasPadam
    4. banyak nye hadiah, mak aihhh
      good luck bro
      menang, share hadiah (kopipes ayat ko,haha)

      BalasPadam
    5. perghhh..hadiah dia mengancam...gud luck bro..

      BalasPadam
    6. hrp berjaya, byk hadiahnya tu

      BalasPadam
    7. lumayan jugak hadiah dy ek..wow...Good Luck Hans...
      beraya sakan lah kalo menang ni..hehe

      BalasPadam
    8. waa ! cam syok nyee hadiah tuu.. btw , gudluck ! :)

      BalasPadam
    9. kalau rajin melampau,aku join!=)

      BalasPadam
    10. makennn kaya ar ko pasni ekk...muahahhaa

      BalasPadam
    11. whoahh. ramai gile sponsr. good luck !

      BalasPadam
    12. CN kenal salah sorang dari penaja :) good luck

      BalasPadam
    13. i foloooo...

      eh, belum lagi... tak reti lorrr

      BalasPadam
    14. Nak join, tapi tak berkesempatan .. Kat opis ni access terhad dan kat rmh takde plak tenet (bunyi cam alasan tapi memnag betul2 .. hohoho)

      Anyway, Gud Luck !!

      BalasPadam
    15. wuhhuuu...pass sini sama duit raya..ngehhhee

      BalasPadam
    16. hebat betul puan bee boleh cari sponsor begitu ramai...

      semoga berjaya hans! :)

      BalasPadam
    17. hans, pening lah plak tgk kontest ni..uwaaa....

      BalasPadam
    18. hehe. semangat ko nak duit raye. all the best. thanx ajak btw :)

      BalasPadam
    19. hehe. semangat ko nak duit raye. all the best. thanx ajak btw :)

      BalasPadam
    20. hehe. semangat ko nak duit raye. all the best. thanx ajak btw :)

      BalasPadam
    21. Waah.. mantap punya hadiah..


      Selamat maju jaya En. hans!

      BalasPadam
    22. fuyoohh .macam duit raya dapat time kecik2 ^o^"

      BalasPadam
    23. pergh .. banyak gila price dia .. dasat ye ...

      BalasPadam
    24. terbaik punya hadiah ! :D
      insyallah saya akan join ~
      btw, gudluck bro.. ;)

      BalasPadam
    25. alala..mcm best je..kalau sempat sy join na :D

      BalasPadam
    26. menang nnt belanje dija ye..hehe

      BalasPadam
    27. promote terbaik punya! haha. good luck!

      BalasPadam
    28. wah menarik hadaih..nak ajak join :)jom join: Jom Join Segmen Sulung Aku

      BalasPadam
    29. warhh.. banyak gila hadiah.,..
      kalau cmni boleh la join.. hehehee
      chance dapat hadiah tu tinggi rasenye.. ekekeke :P

      BalasPadam
    30. hhehee gudluck hans..
      kalo menang, jgn lupe blanje akoo..
      =p

      BalasPadam
    31. wahhh..lumayan tue..gud luck yer hans..^_^

      BalasPadam
    32. wah!!!!bagus cara promot ni, moga berjaya ok

      BalasPadam
    33. pehh hadiah dia tergoda 2,,


      dah lame nak try VCO ni tak tertry2 lg wee

      BalasPadam
    34. wish u best of lucks Hans!
      wa xnak join nanti Hans kalah!hahaha
      gurau je lah!
      slmt bpose ^^

      BalasPadam
    35. wah mcm menareq...
      p xpndy la j0in...
      hee...t0l0ng v0te kn hans je la ty...
      pstu hulur la singgit dua...=)

      gewd larx..!!

      BalasPadam
    36. pomoter terbaek nih
      tp xpenah join mn2 contest.ngeh3
      muge2 hans dpt duit ry erk

      BalasPadam
    37. kalau memerlukan vote, bagitau je k, Insya'Allah mesti vote hans :)

      good luck fren!

      BalasPadam
    38. hebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad !



      semoga menang ye .


      sharing is caring taw :D

      BalasPadam
    39. whoaa. bnyak gila hadiah dia. huhu.
      gudluck k :)

      BalasPadam
    40. pergh hadiah mantaps belaka!
      wish u lucks Hans!
      psst: serawak? =)

      BalasPadam
    41. good luck untuk contest ni
      nice blog too

      ^_____________^

      BalasPadam
    42. mak ai .. hadiah dia .. nyum2 .. haha

      kena jual ubat sekali ke ?

      BalasPadam
    43. Tahniah kerana menyertai contest ini. Semoga berjaya.

      BalasPadam

    If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com