Selasa, 12 Julai 2011

Saya nak Tiket David Archuleta Percuma Dari Darkbatman



Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua. Hah! Tadi gua terjah blog http://darkbatman.com dan tiba - tiba terpandang beliau membuat contest yang best nih! Gua join nih pun sebab gua tertarik dengan tarikh concert ni bakal di adakan. Jadi, kepada sesiapa yang nak sertai untuk merebut sekeping tiket David Archuleta berharga RM90 nih boleh lah klik gambar tiket di atas nih.


Jadi, gua dengan berbesar hatinya ingin tag 3 orang ini untuk menyertai iaitu :-



Jadi, semestinya gua berharap gua menang! Hahahaha! Apa - apapun, insyaallah kalau memang ini rezeki gua dapat lah gua menang! Okaylah! Selamat menyertai contest ini tau!

13 ulasan:

  1. dpt tiket VIP RM300 ke yg RM90 je? :S

    BalasPadam
  2. Wow!
    Somebody is giving this tix for free?
    I'm sure gonna join this.
    Huhu.

    BalasPadam
  3. InsyaAllah....boleh menang, good luck

    BalasPadam
  4. menarik.. tp saya tak terlalu minatkan dia..

    semoga berjaya k tun hans

    BalasPadam
  5. wah, bestnyee klo dapat . hehe
    good luck yaw ~ hihi

    BalasPadam
  6. Pergh terbaik ah...Good Luck okayh...t da menang tiket bahagi dua tau...hihi..gurau

    BalasPadam
  7. byk kontes ko masuk...mesti ade sangkut satu yg menang..gud luck

    BalasPadam
  8. lagu beliau ni besh! anyway gudluk =)

    BalasPadam
  9. aku pon tertarik dengan tarikh konsert archuleta ni..sbb time tu besday aku..HAHAHA...(motip nak gtau kat sni)

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com