Isnin, 18 Julai 2011

#sekolahrendahdulu

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Hans. Walaweh! Tengah gembira berbalas tweet dekat twitter dan tiba - tiba muncul lah hashtag #sekolahrendahdulu  di twitter. Jadi, memang ghairah lah gua tweet pepagi buta sampai penuh timeline dekat sana. Jadi, gua pun usha - usha lah balik entry lama gua pasal sekolah rendah dan gua letak kan link di sini kalau korang rajin nak baca lah. Lagi pun kebanyakkan entry nih zaman - zaman jahiliah gua berblog dulu. Hehehehe.




12) Cita - Cita Hans


Ambik kau! Sampai 12 link entry gua letak! Budget ada lah orang nak baca! Hahahaha! Apa - apapun, memang seronok juga lah tadi bertweet di twitter dan secara tak langsung buat gua menyelongkar kembali entry - entry lama dan baca balik! Penggunaan bahasa tu mungkin ada yang terlampau skema atau kelihatan baik! Biasalah! Mula - mula berblog memang skema sikit. Heheheh! Apa - apapun, semoga terhibur membaca! Assalammualaikum dan salam sejahtera!

P/S : Tiba - Tiba Teringat Banyak Memori Sekolah Rendah! Kalau Rajin Gua Buat Lah Entry! Hehehehe! (^_^)Y

15 ulasan:

  1. kenangan oh kenangan!!indah!!

    BalasPadam
  2. hee..best2 maen hash tag #sekolahrendahdulu..macam2 keluar :D

    boleh pakai ke petua nie??

    BalasPadam
  3. kenangan indah tak dapat dilupakan...time sekolah menengah pun best jgk :)

    BalasPadam
  4. perasan gak kat timeline twitter semalam penuh la orang tweet pasal #sekolahrendahdulu nih. huhu. macam2

    BalasPadam
  5. Trauma baca cerita no 3 tu...haha

    BalasPadam
  6. byknya..tak pe, akak bc slow2 ek

    BalasPadam
  7. rindu gila nak balik zaman sekolah~

    BalasPadam
  8. emm.. dlm banyak2 fasa.. aku rasa yg plg banyak kenangan masa zaman persekolahan lah kn.. aku time skolah rendah dulu mcm tomboy sket... tp bl dh masuk sek menengah tu dh matured sket.. makin ayu plak.. ! erkkk haha ^^

    BalasPadam
  9. Kenangan lampau.. Kalau ingt balik mesti ketawa.. Giler betul zaman dulu2...

    BalasPadam
  10. tem sekolah rendah dulu nerd. masuk sekolah menengah amik kaw. hahaha :P

    BalasPadam
  11. as salam..
    wah! retro zaman dulu..hehe..
    pakcik cuma mampu bookmark dulu. dah nak masuk waktu.

    huhu..
    erk. pakcik pun takd eentri sekolah..adei

    BalasPadam
  12. haha buat lah post hans masa sekolah rendah dulu...x sabar nak baca ooh...hehe =)

    BalasPadam
  13. haha! nak buat jugak lah entry mengimbau kenangan! hehe

    btw mind visit me back :)

    http://myrayusreena.blogspot.com/

    BalasPadam

If have advertorial to publish on Blog Hans Hanis, don't hesitate to contacting me at hanis_narnia@yahoo.com